icon

Je zrušenie účtu v Tatra banke spoplatnené?

14. okt 2024

Viete prosím či sa platí za zrušenie alebo je to bez poplatku?
Ďakujem

sweet20
•
14. okt 2024
autor
•
14. okt 2024

@sweet20 ďakujem, nevedela som to nájsť

sweet20
•
14. okt 2024

tatra banka ma normalne zverejneny cennik na nete... tak sa to da najst tiez.. 🙂

thirstymonk
•
14. okt 2024

Akože mi oči vypadli, ale zas je pravda, že v tatrabanke pomaly platiš 5€ poplatok aj za to, že sa pozdraviš na pobočke :D

patriciakm
•
14. okt 2024

Je tam poplatok 7e za zrušenie účtu .. ak si prenesieš účet do inej banky tak je to bez poplatku... Riešila som to mesiac dozadu

sweet20
•
14. okt 2024

@patriciakm moj partner rusil asi pred dvoma mesiacmi a nic neplatil.. tak neviem.. a ani neprenasal cislo, jednoducho nepotreboval uz ten ucet.. 🤷‍♀️

petamich
•
14. okt 2024

zrusenie uctu v Tatrabanke je bez poplatku

@patriciakm nebol to posledny poplatok za vedenie uctu?

patriciakm
•
14. okt 2024

@petamich Toto mi povedala pracovníčka v banke, keď som si chcela zrušiť účet 🙂 ale áno, je možné, že to bol aj mesačný poplatok za vedenie účtu.

sslnieckoo88
•
15. okt 2024

Dobrý deň, pri zatvorení bežného úctu musí zostať na ucte min. zostatok 7e. Banka si strhne posledne poplatky ak nejaké vznikli a zvyšok Vám pošle na účet, ktorý ste si zadali do žiadosti o zatvorenie účtu.

unbeholfen
•
28. nov 2025

To bol problém aj u mňa, vyžadujú tam mať 7€ a keď nemám vôbec peniaze, ani tých 7€ tak neviem zrušiť ten účet. Zadarmo to nieje, lebo zadarmo u mňa znamená že nepotrebujem mať žiadne peniaze a ajtak viem vybaviť tú vec. Z mojho pohladu to nieje zadarmo lebo keď nemám 7€ nemôžem to zrusit.