Je zrušenie účtu v Tatra banke spoplatnené?
Viete prosím či sa platí za zrušenie alebo je to bez poplatku?
Ďakujem
@sweet20 ďakujem, nevedela som to nájsť
tatra banka ma normalne zverejneny cennik na nete... tak sa to da najst tiez.. 🙂
Akože mi oči vypadli, ale zas je pravda, že v tatrabanke pomaly platiš 5€ poplatok aj za to, že sa pozdraviš na pobočke :D
Je tam poplatok 7e za zrušenie účtu .. ak si prenesieš účet do inej banky tak je to bez poplatku... Riešila som to mesiac dozadu
@patriciakm moj partner rusil asi pred dvoma mesiacmi a nic neplatil.. tak neviem.. a ani neprenasal cislo, jednoducho nepotreboval uz ten ucet.. 🤷♀️
zrusenie uctu v Tatrabanke je bez poplatku
@patriciakm nebol to posledny poplatok za vedenie uctu?
@petamich Toto mi povedala pracovníčka v banke, keď som si chcela zrušiť účet 🙂 ale áno, je možné, že to bol aj mesačný poplatok za vedenie účtu.
Dobrý deň, pri zatvorení bežného úctu musí zostať na ucte min. zostatok 7e. Banka si strhne posledne poplatky ak nejaké vznikli a zvyšok Vám pošle na účet, ktorý ste si zadali do žiadosti o zatvorenie účtu.
To bol problém aj u mňa, vyžadujú tam mať 7€ a keď nemám vôbec peniaze, ani tých 7€ tak neviem zrušiť ten účet. Zadarmo to nieje, lebo zadarmo u mňa znamená že nepotrebujem mať žiadne peniaze a ajtak viem vybaviť tú vec. Z mojho pohladu to nieje zadarmo lebo keď nemám 7€ nemôžem to zrusit.

neplati sa nic... https://banky.sk/22291-sk/tatra-banka/