Kalkulácia nákladov na prerábku dvojizbového bytu
Ahojte, prerabali ste niekto byt v poslednej dobe? Chcela by som meniť rozvody, kuch. linku (sektorovu), mala kúpeľňa, WC. Len tak cca koľko vás vyšli podobne opravy. Ďakujem
@mirkava počítajte tak 10tis kúpeľňa a wc, 10tis kuchyňa, celé do 20 až 25 tisíc. Ceny idú stále nahor, môže to byť kľudne viac
@matusformanek tiez som chcel nieco podobne napisat, ale podla mna strasne zalezi od "velkosti" a "kvality" (cohokolvek... mnozstva kablov, zastrciek, kvality zastrciek... v zmysle aky vyrobca / cena, kvality a velkosti kuchynskej linky, kachliciek a obkladov, vana...
Kuchyna podla mna dnes uz lacna stoji tak 3000 eur, stredne draha a nie mala 10.000 eur.. obklady - uz sme videli ze od 50-100 eur za m2 (urcite sa daju v akcii kupit aj lacnejsie)...
Elektrina - panel ci tehla. Ak panel, tak asi drahsie... alebo tahat v listach, co je skaredsie. Ale tiez by som tipol tych 20-25 tisic "z brucha"
@zic áno, plne súhlasím. Pointa bola dat sumu v nižších desiatkach tisíc. Známi prerabali 3i a stalo to cele 73 tisíc .prudko individuálne.
zalezi od toho aky material si vyberies a kde byvas... s takymto popisom ti nikto neda normalnu sumu