icon

Kde je najvýhodnejšie refinancovať úvery?

dominik5144
4. nov 2024

Dobrý deň mám 3 spotrebné úvery 1 v slsp ešte 3000€ 2 v Unicredit bánk stojí jeden ešte 9tisic a druhý 900€ doplatiť
Všetko samozjerme platím zvlášť aj z úrokmi
Viete mi poradiť kde by bolo najlepšíe refinancovať do jedného úveru?

vikusjk
•
4. nov 2024

@dominik5144 zalezi, ake mas na nich urokove sadzby. Nie kazdy uver sa oplati refinancovat, popozeraj urok aj RPMN a podla toho sa rozhodni. Inak dobre urokove sadzby na spotrebaky maju aktualne napriklad 365 a mBank

xxxxxnnnnn
•
4. nov 2024

@dominik5144 Ahoj, skús napísať na MK do Finančnej poradne. Je tam super odborník, ktorý Ti poradí https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/financn.... Napíšeš mu údaje - stav, vek, zamestnaný - nezamestnaný, počet deti, plat.......

purple_wolf
•
5. nov 2024

vo vacsine pripadoch vychadza lepsie prima banka takmer na vsetk oale je lepsie zu banky obehat a spytat sa na urok, podmienky a poplatky dat si to do tabulky a vybrat si jednu podla toho ako to najlepsie vychadza ... odporucam este skontaktovat financneho poradcu ktory sa v tomto vie hybat a aspon mne len dala tabulku "pre debilov" ked som vybavovala hypo

lenka732
•
8. nov 2024

Dobrý deň, ako už bolo vyššie písané, tiež si myslím že je je dobré nechať si poradiť od kvalitného finančného sprostredkovateľa, ten Vám ušetrí čas kedže banky “obehá” a navrhne najvýhodnejšie riešenie konkrétne pre Vašu situáciu. Ak by ste potrebovali pomôcť s vybavením, spolupracujem s firmou ktorá aj mne veľmi pomohla pri riešení úverov.