Kde mi dajú úver, keď som na rodičovskej?
dobry vecer poberam rodicovski prispevok nikto mi nikde nechce dat uver lebo ze nesom zamestnana viemi nekto pomoct prosim ozvite sa ked tak vdaka
@moni244 well thank you
@esterka1234 😀 😀 😀 😀 😀
@esterka1234 errrrr, once more, please
@pribinak
Why are you Tesis hm
@pribinak
What else once
@esterka1234 tesis????? English?
@pribinak What should be tested
@moni244 aco ze ciganka co si rasiska
@esterka1234 co? Uz ani citat nevies? 😀 😀 😀 😀
@moni244 to co ma znamenat
@pribinak preco
@moni244 cooo ati to ako mozes vedietco ma visetrujes
@esterka1234 let's talk in English
@esterka1234 ja ta nevysetrujem, ja si z teba utahujem, ale to ty nepochopis
@esterka1234 Good night
@pribinak what
@pribinak
good '
@moni244 preco nepochopim sak normalka ale neklamem
@esterka1234 rodičák sa volá príspevok - lebo je to len pokrytie časti nákladov na starostlivosť o dieťa - ty by si si z tých peňazí nemala pre seba alebo muža kúpiť ani len suchý chlieb a nie ešte splácať dlžoby !! celých tých 200€ je určených len a len na potreby dieťaťa - plienky, jedlo, hygienu, zdravotné potreby a ešte raz - je to len PRÍSPEVOK, nie pokrytie všetkých nákladov... preto by ti ani nikto požičať nemal - ty nemáš príjem, nemáš z čoho splácať a nie je v poriadku, aby za teba splácalo tvoje dieťa... inak s prepáčením, nemáte čo do úst a snažíte sa o druhé dieťa??
a prestaň sa tu hrať na dámu z anglicka, google translator ťa nezachráni... vieš, niektoré tu máme v hlave viac ako dve bunky...😅
@esterka1234
kdeze ftip...mislim to vazne..kolko potrebujež uveru?
ket spocitraž chibi v tomto prispevku spravne, mas u mna 500,- evry
Toto je jednoznačne fake..neverím, že takéto jedince existujú...Žaneta z Anglicka...nevie ani po Slovensky, ani po Anglicky..Nech skúsi UK banku, tam svojej isto požičajú 😝 😀 😕 😵
@esterka1234 ak máte len rodičovský príspevok tak vám žiadna banka nedá úver, jedine ak by ste mala ručitela.

@pribinak Why this is from England and mother of presova