Kde nájsť spoľahlivú pôžičku na malú sumu?
Prosím, ak by nepotrebujem nepýtam sa 😉. Blbych komentárov sa kľudne zdrzte ak neviete ani poradiť. Vie tu niekto o niekom kto vie poziciat peniaze, nejde o žiadnu veľkú sumu. Problém zo splatenim nebude. Kľudne aj cez notára.
Ďakujem
No predsa v banke.
Kreditna karta
Povolené precerpanie
Banka?
@anonym_autor a u notara co spiseme? Budete rucit bytom alebo co u toho notara? Ak nejaku zmenku, co vam vezmu, ked bude problem.zplacat? Ako presne si to predstavujes? Aku sumu a na ako dlho?
Akú sumu? Aké možnosti ste už skúsili?
Ked neda banka, jedine od rodiny si pozicat a dat to na papier.
@anonym_autor prima banka ponúka 2000e bez uroku
@anonym_autor rodina
Akú sumu? Aké možnosti ste už skúsili?
@kavasmliekom suma je do 1000€ banky mi nedajú som po osobnom, bankrote
@anonym_autor a u notara co spiseme? Budete rucit bytom alebo co u toho notara? Ak nejaku zmenku, co vam vezmu, ked bude problem.zplacat? Ako presne si to predstavujes? Aku sumu a na ako dlho?
@anonym_2c1060 1000€ banky mi nedajú som po osobnom bankrote
@anonym_2c1060 1000€ banky mi nedajú som po osobnom bankrote
@anonym_autor no, takze si po osobnom banrote a opat nemas ani 1000 eur rezervu... A niekto ma risknut vam pozicat. Sukromne clovek nema take paky ako banky (zastup pravnikov a cas cakat, kym to z vas vytrieskaju v pripade neplatenia... nehovoriac, ze pri dalsom bankrote mozu aj nedostat nic)...
Iba rodina / znami alebo zarobit taku malu ciastku (upratovanie..)
By som sa čudovala, keby Ti teraz niekto iba tak požičal...a ešte po osobnom bankrote, pýtaj od rodiny, ak im to nebude chýbať. Najdi si brigádu, po práci a cez víkendy a si zarobíš.
Od rodiny a kamarátov po menších čiastkach,nie od jedného 1000,možno ti skôr požičajú 50 až100 ako 1000.Ale keď už majú s vami zlú skúsenosť tak si to poriadne rozmyslia.Pomohlo by keby konkrétne vedeli na čo ich potrebujete.
@anonym_autor -- na pošte, pôžička do 1000€ na 20 mesiacov bez úrokov. Splátka 50€ mesačne. Musela by som presne pozrieť, či to ešte ,,beží,,
@anonym_autor https://www.postovabanka.sk/uvery-a-pozicky/poz...
1000e je malá čiastka? Niekto nemá ani na mesiac toľko rozpočet. Ak sa ti to zdá málo, choď si zarobiť, alebo popýtaj susedu.
Homecredit
No to ti nedaju nikde,ved mas uverovy register uz riadne stopnuty,a to ti pozeraju aj nebavkovky uz.Musis sa uskromnit a nie znova zadlzovat,potom co das opet oso.bankrot,ci ako si to predstavujes.
Ja ti požičiam, ozvi sa mi..
Ja ti požičiam, ozvi sa mi..
@anonym_3addb4 ako? Anonym 🤦
@anonym_autor https://www.postovabanka.sk/uvery-a-pozicky/poz...
@findomatej aj keď mam bankrot?
@anonym_3addb4 ako? Anonym 🤦
@anonym_autor to bol for,od anonyma.
Ty si nikde nepoziciavaj,aj tak ti nikde,nikto nepozicia.Ani nebankovky,aj tie kontroluju register a prijem.Navyse,ak mas bankrot a znova si pozicas,cely bankrot sa zrusi.To nechces,riskovat,ze nie???
pozickomat.sk, nuxo.sk, minipozicka.sk, cofidis.sk, silverside.sk - pozor ale je to cesta do pekla do urokovej pasce
@findomatej aj keď mam bankrot?
@anonym_autor pri tejto pôžičke neviem, či skúmajú príjem a minulosť 🤔. (Samozrejme pri vyšších sumách v tejto Poštovej banke určite áno). Za opýtanie, na hociktorej pošte, nič nedáš 😉
@anonym_autor po osobnom bankrote a chces požičiat? Čo tak si to v hlave upratať?
@anonym_autor to bol for,od anonyma.
Ty si nikde nepoziciavaj,aj tak ti nikde,nikto nepozicia.Ani nebankovky,aj tie kontroluju register a prijem.Navyse,ak mas bankrot a znova si pozicas,cely bankrot sa zrusi.To nechces,riskovat,ze nie???
@anonym_6c93a3 presne, aspoň niekto pochopil 😃👍🏻

@anonym_autor viem o banke