icon

Kde nájsť výhodný bežný účet v roku 2024?

21. okt 2024

Ahojte,v januari mi konci v Unicredite desatrocne obdobie, kedy mi banka garantovala urcite vyhody na ucte - ucet zadarmo,vybery z bankomatov ktorejkolvek banky zadarmo ( aj v zahranici, tusim vramci EU) tak sa zacinam obzerat po nejakej inej moznosti, kde budem mat ucet...neviete poradit, kde sa to teraz oplati? Vdaka

rozculena
•
21. okt 2024

mBank,všetko zadarmo,iba výber z bankomatu,ak je menší ako 70eur,tak sa platí,ale kolko neviem,ja vyberám viacej ako 70..........

ak_tak0202
•
22. okt 2024

Fio toto spĺňa

mirola
•
22. okt 2024

mBank je ale bezhotovostná banka, co je pre mna dost blbost..vlozit si hotovost je teda komplikované

autor
•
22. okt 2024

Dakujem kocky

maranco
•
22. okt 2024

FIO máš účty, karty, vklady/výbery cez bankomaty/pobočku všetko bez poplatku a podmienok a navyše máš tam okamžité platby a sporiaci účet 2.50% bez viazanosti, vieš z neho kedykoľvek vyberať.

Výbery hotovosti
S platobnými kartami Visa máte neobmedzené výbery zadarmo zo všetkých bankomatov po celom svete.
S platobnou kartou Mastercard máte každý mesiac 2 výbery zadarmo z akéhokoľvek bankomatu na svete

rozculena
•
22. okt 2024

@mirola toto ma nenapadlo,keďže máme ešte aj slsp,ale vyguglila som

Ako vložím peniaze na moje mKonto?
Vklady je najlepšie vykonávať bezhotovostným prevodom, napríklad požiadať zamestnávateľa o zasielanie mzdy priamo na účet v mBank.

Hotovostné vklady v prospech svojho účtu mKonto môžete vykonať hneď niekoľkými spôsobmi:

vkladom hotovosti na svoj účet v inej banke a následne prevodom v prospech účtu mKonto,
vkladom hotovosti na pobočke ktorejkoľvek banky priamo v prospech mKonto, v prípade ak túto službu banka poskytuje
vkladom na ktorejkoľvek pošte formou Poštového peňažného poukazu typu R.

čiže vložíš do inej banky presne tak ako keby to bola mbank

mirola
•
22. okt 2024

@rozculena nie nie je to take jednoznacne... posles na ucet.. ak to banka umoznuje a ty v nej nevedies ucet... platis poplatok pri 700 euro som raz platila 10 co je dost