Kde odporúčate uzavrieť životné poistenie?
Ahojte
Chcem si spraviť životné poistenie . Kde odporúčate si dať spraviť poistenie?
Ďakujem
@anonym_autor Prečítaj si staršie témy. Pre každého môže byť výhodné v inej poisťovni. Životné poistenie sa uzatvára na mieru, nie kupuje hotové, ako Horalky. Treba si určiť kritériá, požiadavky a potom porovnať ponuky od viacerých poisťovní.
@anonym_autor Nepracujem v tomto odbore, ale viac rokov máme poistenie úrazové + zivotné v Allianz a zatiaľ spokojnosť, po každom úraze bez prieťahov a problémov poslali poistné plnenie, po nahlásení poistnej udalosti cez net a nahratí zdravotných správ od lekára. (Máme v jednej zmluve poistku muža, mňa, dieťaťa.)
Neodporúčam Kooperativu.
mam generali
My mame Allianz a sme spokojní 🙂
mala som allianz ale tu sme zrusili nakolko lepsie podmienky som dostala v nn a sme tam vsetci
@anonym_autor nikde, vyhodene peniaze
@anonym_autor mám NN a po uraze bolo plnenie bez problémov v plnom rozsahu.
@anonym_autor sama mám roky vsetko v allianz a nedavno som začala pre nich pracovať. Ak máte zaujem kludne ma kontaktujte 🙂
Ja zasnem kolko ludi si zaklada poistenie.. vsak to su totalne odrby, to si mozte rovno ist kupovat zreby do loterie.. drviva vacsina zaplati ovela viac ako dostane.. a toto je ale normalne davova psychoza s tymi poisteniami, pomaly kazdy v okoli ma nieco poistene 🤦♀️
Ja zasnem kolko ludi si zaklada poistenie.. vsak to su totalne odrby, to si mozte rovno ist kupovat zreby do loterie.. drviva vacsina zaplati ovela viac ako dostane.. a toto je ale normalne davova psychoza s tymi poisteniami, pomaly kazdy v okoli ma nieco poistene 🤦♀️
@anonym_fd383e my mame ale preto ze zdravie nalomene a pracuje fyzicky. kebyze je to sediaci Iteckar, asi by sme ziadne nemali.
Neodporúčam Kooperativu.
@oliviabb zas je to individuálne, manželovi dnes prišli pekné peniaze za "obyčajnú" zlomeninu prsta ... takže my sme spokojní
@anonym_autor odporúčam nejakého fin. poradcu. Poistku treba správne ,,nastaviť,,. Všelijako sa dá obmieňať, a rôzne nastaviť podľa toho, čo očakávaš pri plnení. Ja som spokojná s poradcom, majú všeobecný prehľad 🙂.
@anonym_autor
@anonym_autor najširšie krytie a paradoxne aj najnižšia cena vo väčšine prípadov je v poisťovni Simplea daj si vypracovať ponuku budeš sa diviť vo všetko sa dá...
@anonym_autor my máme Allianz a zatiaľ úplná spokojnosť, s ničím problémy neboli... Manžel mal kedysi Generali, mal vážny úraz, vyše 3 mesiace doma na PN a dostal len za každy deň p 10e a to mal poistené aj úrazy
@anonym_autor kazdy ti mozeme povedat svoj názor 🙂
@anonym_fd383e vy ste typický príklad finančné negramotneho Slováka. Poistky su nato aby chránili majetok ,peniaze ľudí a ked sa niečo stane tak takí ako vy budú prví pytat od štátu peniaze.
@anonym_fd383e my mame ale preto ze zdravie nalomene a pracuje fyzicky. kebyze je to sediaci Iteckar, asi by sme ziadne nemali.
@anonym_5e8fd7 iteckar nemôže dostať chorobu alebo zraziť ho auto? Životné poistenie by malo byt o veľkých pripoistenia a nie len úrazov.
@anonym_5e8fd7 iteckar nemôže dostať chorobu alebo zraziť ho auto? Životné poistenie by malo byt o veľkých pripoistenia a nie len úrazov.
@patrikpatio asi sa nechapeme, niekto kto opravuje strechy alebo murar ma isto vacsie riziko pri povolani nez Iteckar s karpalnmym tunelom a hemeroidmi.
@patrikpatio asi sa nechapeme, niekto kto opravuje strechy alebo murar ma isto vacsie riziko pri povolani nez Iteckar s karpalnmym tunelom a hemeroidmi.
@anonym_5e8fd7 co sa týka úrazov ano co sa týka iných veci tak nie
@anonym_fd383e tak my sme dostali vsetky plnenia,na co mame poistky.A to poistka pnky,bez problemov vyplatena,poistka hypoteky,dokonca 2 splatky uhradili a teda nie male,dokonca aj s poistenim,resp.vratili na nas ucet,lebo hypo sa platilla normalne.Uraz tak isto preplatili.Ano je to vela penazi kazdy mesiac,ale istota je istota a bez toho by som ani nespavala.

@anonym_autor kazdy tyzden rovnaka tema, uz sme tu milion krat odpovedali, poskroluj nizsie