icon

Kde sa dá založiť vkladná knižka?

alexandra909
20. jan 2022

Prosim je este mozne niekde zalozit vkladnu knizku? poradite?

janai1
Odpoveď bola odstránená
katkakatarinka
20. jan 2022

@alexandra909 čo potrebuješ? Určite v dnešnej dobe treba riešiť iné sporenie. Vkladné knižky už neexistujú. Možno tak termínované vklady. Kľudne mi napíš, poradím Ti ak budeš chcieť, pracujem s tým.

buzz5
20. jan 2022

@alexandra909 vkladné knižky už neexistujú. Pre deti som urobila sporiaci účet

mpg
20. jan 2022

@alexandra909 Teraz už nie sú vkladné knižky, ale existujú rôzné sporenia, napr. v Sl.sporiteľni je Sporenie pre radosť a môže tam mať aj osobný účet, kde príde výplata a z neho sa dajú platiť rôzné poplatky za energie, telefón a pod. alebo pôžičky. Z tohto účtu si môže dať sťahovať aj na sporenie, ale dá sa tam vložiť aj ľubovolná suma. Ja som si na tom Sporení pre radosť sporila na dovolenky a keďže som už druhý rok nebola, tak ta suma mi celkom dobre narástla. A tak podobne to majú aj v iných bankách.

alexandra909
autor
20. jan 2022

@janai1 inak ok ano? bolo treba tolko smajlov? na slusnu otazku?

alexandra909
autor
20. jan 2022

@katkakatarinka
@mpg
@buzz5 Dakujem za odpoved popozeram.

rachel36a
20. jan 2022

VK stale existuju. Napríklad Slovenska sporitelna. Mame tam niekolko , aj synovi sme zakladali

adriannasvk
22. jan 2022

@alexandra909 pre pana nastastie uz nie 😅ani nezartuj, ziadne knizky ci stavebne sporenia ci setrenie v banke 😅to je proste top z toho najhorsieho kam si mozes dat uspory ....peniaze musia pracovat a minimalne tak aby pokryli aspon inflaciu,ktora je v tejto dobe dost vysoka...

zuzanalatkova
19. feb 2022

V prvom rade chválim za to že chcete dieťaťu sporiť a aj v takejto ťažkej dobe.Vkladná knižka je niečo take,ako keby ste si peniaze odkladali pod vankúš-ale stále si myslím že lepsie ako nič.Len strácajú svoju hodnotu infláciou,ktorá je momentálne vysoká.Je veľa možnosti ako peniaze lepsie zhodnotiť ale aj keď písali vyssie o sporeniach v banke,to tiez neodporúčam.Ak máte záujem,pracujem vo financ. analytickej spoločnosti a mozem Vám pomôcť nájsť to pravé pre vas