Kde si môžem požičať peniaze, keď poberám rodičovský?
Ahojte mamicky stala sa nam taka vec ze som bez penazi.priatel pracuje zalohy nedavaju teraz mal vyplatu vsetko odislo na platenie a ja mam v penazenke 10e rodina mi nepomoze sami maju malo zlato nemam co zalozit neviete mi poradit skade by som si mohla pozicat nejake peniazky a vratila by som na viackrat? Rodicovsky beriem to vsetko odislo na maleho vsak to poznate mlieko plienky lieky....
@anonym_bf2588 ja mam doma rocne dieta ktore bezomna nevydrzi a druha vec nemam ho s kym nechat svokra byva 50km odomna aj moja rodina. Som uplne sama priatel chodi domov vecer
@anonym_autor skôr by som riešila aspoň 3 hodinovú brigádu, ako pôžičku. Z čoho ju budeš splácať? Dostaneš sa do dlhov zbytočne. Keď je večer priateľ doma, choď niekde upratovať do reštiky či odkladať tovar. V reštike často platia aj na ruku hotovosť a peniažky máš hneď, bez starosti, že musíš splácať. Mojej známej dcéry dvojčatá takto chodia večer na brigády v Čechách na 3 hodinky a majú pre seba svoje peniažky.
Neverím takýmto príspevkom. Je to bohapusté žobranie a vyhováranie sa na decko. Idú sviatky, zas tintu bude každý deň.
@anonym_100365 troska sprosty prispevok. Ake žobranie?
Pýta snad od teba autorka nieco?
Ona sa pyta kde si moze pozicat aby v mesiac,ktory nevykryje finacne, nieco mala.... nepyta tu reku zeny poslite mi co mate 🤦♀️
Rodicak je okolo 480eur, pridavky 60eur...kolko stoji mlieko a plienky pre 1r dieta? Ak to prezeniem, do 150eur? Zvysok si dala za lieky?
@sisa_s ked nepracovala pred tým, tak ma 350e.... a nie 480
@anonym_autor ale máte pravdu to sa nazbiera keď sa kúpi to hento tamto a verím vám že toľko míňate však my napríklad kupujeme kapsuke to umývačky už to stojí 30 eur teraz som bola v takko zateplené veci kupovať len jex y legíny má výšli po10 už to je pre dve ti hneď 20 nové ponožky kúpim to je hneď 10 eur kvalitnejšie minule som v pepcu gaťky kupovala to bolo hneď 10 eur zubnú vodu pre deti 12veur teraz sme kupovali náhradné kefky do elektrickej kefky detskej dospelácke a hneď bolo 66 eur desiate do školy niečo stoja atď atď
@ludmia nieco rozumné tu citam 🙏 tu je skoro kazda hned mudra a útočná.. jak sa vravi syty hladnemu neveri
@anonym_autor
@anonym_autor
@anonym_autor
@anonym_d0e0f6
Skus home credit,urcite ti daju ,staci poslat čersté potvrdenie kolko presne poberas
@anonym_autor tu je na mieste otázka, načo ste si robili dieťa, keď neviete vyžiť 😳 to je hrozne nezodpovedné. A ďalšia vec, čo si úplne finančne negramotna? Čo si chceš požičiavať, keď nemáš z čoho vracať 😳 či ideš decku namiesto šetrenia peňazí dať do života dlhy ? Wau 😳 nájdi si prácu v prvom rade, robiť sa dá aj z domu, alebo nočné- keď je priateľ doma, poobede na pár hodín, alebo cez víkend na pár hodín. No určite by som si nerobila na Tvojom mieste dlhy, to je najhoršie, čo môžeš v tejto situácii urobiť. Alebo teda môže si priateľ nájsť ďalšiu prácu, brigádu 🤷🏻♀️
@anonym_autor odkial si? ja by som napr. potrebovala umyt okna

@anonym_bf2588 ja mam doma rocne dieta ktore bezomna nevydrzi a druha vec nemam ho s kym nechat svokra byva 50km odomna aj moja rodina. Som uplne sama priatel chodi domov vecer
@anonym_autor ale máte pravdu to sa nazbiera keď sa kúpi to hento tamto a verím vám že toľko míňate však my napríklad kupujeme kapsuke to umývačky už to stojí 30 eur teraz som bola v takko zateplené veci kupovať len jex y legíny má výšli po10 už to je pre dve ti hneď 20 nové ponožky kúpim to je hneď 10 eur kvalitnejšie minule som v pepcu gaťky kupovala to bolo hneď 10 eur zubnú vodu pre deti 12veur teraz sme kupovali náhradné kefky do elektrickej kefky detskej dospelácke a hneď bolo 66 eur desiate do školy niečo stoja atď atď