icon

Kde si môžem požičať peniaze, keď poberám rodičovský?

18. nov 2025

Ahojte mamicky stala sa nam taka vec ze som bez penazi.priatel pracuje zalohy nedavaju teraz mal vyplatu vsetko odislo na platenie a ja mam v penazenke 10e rodina mi nepomoze sami maju malo zlato nemam co zalozit neviete mi poradit skade by som si mohla pozicat nejake peniazky a vratila by som na viackrat? Rodicovsky beriem to vsetko odislo na maleho vsak to poznate mlieko plienky lieky....

Strana
z2
ludmia
19. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_bf2588 ja mam doma rocne dieta ktore bezomna nevydrzi a druha vec nemam ho s kym nechat svokra byva 50km odomna aj moja rodina. Som uplne sama priatel chodi domov vecer

@anonym_autor ale máte pravdu to sa nazbiera keď sa kúpi to hento tamto a verím vám že toľko míňate však my napríklad kupujeme kapsuke to umývačky už to stojí 30 eur teraz som bola v takko zateplené veci kupovať len jex y legíny má výšli po10 už to je pre dve ti hneď 20 nové ponožky kúpim to je hneď 10 eur kvalitnejšie minule som v pepcu gaťky kupovala to bolo hneď 10 eur zubnú vodu pre deti 12veur teraz sme kupovali náhradné kefky do elektrickej kefky detskej dospelácke a hneď bolo 66 eur desiate do školy niečo stoja atď atď

margotka17
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_bf2588 ja mam doma rocne dieta ktore bezomna nevydrzi a druha vec nemam ho s kym nechat svokra byva 50km odomna aj moja rodina. Som uplne sama priatel chodi domov vecer

@anonym_autor skôr by som riešila aspoň 3 hodinovú brigádu, ako pôžičku. Z čoho ju budeš splácať? Dostaneš sa do dlhov zbytočne. Keď je večer priateľ doma, choď niekde upratovať do reštiky či odkladať tovar. V reštike často platia aj na ruku hotovosť a peniažky máš hneď, bez starosti, že musíš splácať. Mojej známej dcéry dvojčatá takto chodia večer na brigády v Čechách na 3 hodinky a majú pre seba svoje peniažky.

anonym_f2dffb
20. nov 2025
@anonym_100365

Neverím takýmto príspevkom. Je to bohapusté žobranie a vyhováranie sa na decko. Idú sviatky, zas tintu bude každý deň.

@anonym_100365 troska sprosty prispevok. Ake žobranie?
Pýta snad od teba autorka nieco?
Ona sa pyta kde si moze pozicat aby v mesiac,ktory nevykryje finacne, nieco mala.... nepyta tu reku zeny poslite mi co mate 🤦‍♀️

anonym_f2dffb
20. nov 2025
@sisa_s

Rodicak je okolo 480eur, pridavky 60eur...kolko stoji mlieko a plienky pre 1r dieta? Ak to prezeniem, do 150eur? Zvysok si dala za lieky?

@sisa_s ked nepracovala pred tým, tak ma 350e.... a nie 480

anonym_f2dffb
20. nov 2025
@ludmia

@anonym_autor ale máte pravdu to sa nazbiera keď sa kúpi to hento tamto a verím vám že toľko míňate však my napríklad kupujeme kapsuke to umývačky už to stojí 30 eur teraz som bola v takko zateplené veci kupovať len jex y legíny má výšli po10 už to je pre dve ti hneď 20 nové ponožky kúpim to je hneď 10 eur kvalitnejšie minule som v pepcu gaťky kupovala to bolo hneď 10 eur zubnú vodu pre deti 12veur teraz sme kupovali náhradné kefky do elektrickej kefky detskej dospelácke a hneď bolo 66 eur desiate do školy niečo stoja atď atď

@ludmia nieco rozumné tu citam 🙏 tu je skoro kazda hned mudra a útočná.. jak sa vravi syty hladnemu neveri

sisa_s
20. nov 2025
@anonym_f2dffb

@sisa_s ked nepracovala pred tým, tak ma 350e.... a nie 480

@anonym_f2dffb a pisala niekde, ze predtym nepracovala?

anonym_d0e0f6
20. nov 2025

@anonym_autor

anonym_d0e0f6
20. nov 2025
@anonym_d0e0f6

@anonym_autor

@anonym_autor
@anonym_d0e0f6

orgovanka
20. nov 2025

Skus home credit,urcite ti daju ,staci poslat čersté potvrdenie kolko presne poberas

anonym_71dda9
26. nov 2025

@anonym_autor tu je na mieste otázka, načo ste si robili dieťa, keď neviete vyžiť 😳 to je hrozne nezodpovedné. A ďalšia vec, čo si úplne finančne negramotna? Čo si chceš požičiavať, keď nemáš z čoho vracať 😳 či ideš decku namiesto šetrenia peňazí dať do života dlhy ? Wau 😳 nájdi si prácu v prvom rade, robiť sa dá aj z domu, alebo nočné- keď je priateľ doma, poobede na pár hodín, alebo cez víkend na pár hodín. No určite by som si nerobila na Tvojom mieste dlhy, to je najhoršie, čo môžeš v tejto situácii urobiť. Alebo teda môže si priateľ nájsť ďalšiu prácu, brigádu 🤷🏻‍♀️

zuzana76
26. nov 2025

@anonym_autor odkial si? ja by som napr. potrebovala umyt okna

Strana
z2