icon

Kde si môžem súrne požičať peniaze?

youngmommy98k
25. jan 2025

Ahojte
Potrebujem súrne požičiať do 15.02 kedy dostanem výplatu 100€ na vyplatenie škôlky pre dievčatko a zbytok nájmu. Vie mi niekto niečo poradiť? prípadne niekoho kto tak požičiava? Prosím žiadne komentáre typu záloha alebo od rodiny. Rodina nepožičia lebo niesme v dobrom vzťahu,zálohy u nás v robote nefungujú

Strana
z2
viera27
25. jan 2025

No vsak napis odkial si. Mozno niekto potrebuje upratat a ak sa najdu dve, mas vybavene

user62056819
Odpoveď bola odstránená
user62056819
Odpoveď bola odstránená
margotka17
27. jan 2025

@youngmommy98k no vidím, že sa to trošku zvrtava, keďže ste dvaja s manzelom, čo keby si manžel našiel brigádu na 2 hodky večer, aby tu stovku zarobil? A kľudne aj ty niekde upratovať kancelárie do firiem. Nie je to náročná práca a 2-3 x do týždňa to mesačne dá peknú sumu. Aj dieťa bude na striedačku opatrené aj niečo navyše zarobené. Mne keby si auto z vnútra vyumyvala a povysavala máš 25 € aj manžel má auto tak 2 x 25 € je 50. Daj si inzerát na Bazos a môžeš robiť. Druhý deň manžel a máte stovku za 2 dní.

dankabg
27. jan 2025

Manžel vie o Tom, že nemáš z čoho zaplatiť škôlku pre malú? Či?

jozinzbazin22
27. jan 2025

Muz nech si pozicia od kolegov,a ked nie tak nech povie majitelovi,ze nema a da az ked bude mat,tak isto skolka.Skolka vie pockat,u nas kolko razy rodicia meskavali,aj za kruzok anglickeho jazyka,na ktory dieta naozaj nemuseli dat.Ta hanba je vecsia,ako ked ho neda.

marekst
27. jan 2025

@youngmommy98k len tak čisto zo zvedavosti, aké sú vaše politické preferencie? Ak to nie je tajné.

lukynooooo
27. jan 2025

Ja by som vedel poskytnúť prácu za 100€

dextersk
27. jan 2025

Mne trha srdce ked citam taketo prispevky

katty123456
28. jan 2025

@marekst ale no tak..načo sem ťahať politiku?pomôže to nejak autorke?ak si zvedavý listi krizovky a buď zvedavý na tajnicku

Strana
z2