Kde si môžem súrne požičať peniaze?
Ahojte
Potrebujem súrne požičiať do 15.02 kedy dostanem výplatu 100€ na vyplatenie škôlky pre dievčatko a zbytok nájmu. Vie mi niekto niečo poradiť? prípadne niekoho kto tak požičiava? Prosím žiadne komentáre typu záloha alebo od rodiny. Rodina nepožičia lebo niesme v dobrom vzťahu,zálohy u nás v robote nefungujú
@youngmommy98k no vidím, že sa to trošku zvrtava, keďže ste dvaja s manzelom, čo keby si manžel našiel brigádu na 2 hodky večer, aby tu stovku zarobil? A kľudne aj ty niekde upratovať kancelárie do firiem. Nie je to náročná práca a 2-3 x do týždňa to mesačne dá peknú sumu. Aj dieťa bude na striedačku opatrené aj niečo navyše zarobené. Mne keby si auto z vnútra vyumyvala a povysavala máš 25 € aj manžel má auto tak 2 x 25 € je 50. Daj si inzerát na Bazos a môžeš robiť. Druhý deň manžel a máte stovku za 2 dní.
Manžel vie o Tom, že nemáš z čoho zaplatiť škôlku pre malú? Či?
Muz nech si pozicia od kolegov,a ked nie tak nech povie majitelovi,ze nema a da az ked bude mat,tak isto skolka.Skolka vie pockat,u nas kolko razy rodicia meskavali,aj za kruzok anglickeho jazyka,na ktory dieta naozaj nemuseli dat.Ta hanba je vecsia,ako ked ho neda.
@youngmommy98k len tak čisto zo zvedavosti, aké sú vaše politické preferencie? Ak to nie je tajné.
Ja by som vedel poskytnúť prácu za 100€
Mne trha srdce ked citam taketo prispevky
@marekst ale no tak..načo sem ťahať politiku?pomôže to nejak autorke?ak si zvedavý listi krizovky a buď zvedavý na tajnicku

No vsak napis odkial si. Mozno niekto potrebuje upratat a ak sa najdu dve, mas vybavene