Kde získať pôžičku bez dokladovania príjmov?

bobika492009
27. júl 2010

moj priatel pracuje v cechach na dobu urcitu no stale mu predlzuju. V banke mu nechcu dat pretoze sa vraj zmenili podmienky poskytnutia. Problem je v tom,ze v zmluve ma napisane minimalnu mzdu ktoru mu posielaju na ucet,,a ostatne na ruku,. Zarobi aj 17 000 KČ no nieje od toho niejaky doklad, len ta zmluva a vypisy z uctu. No a ja som na materskej takze asi tazko by mi nieco dali. A take nieco ako 300 eur a preplatim stokrat viac tak to nie. uz ked tak tak nejaky mensi uver ako napr 4 000 az 10 000 eur.

bets
28. júl 2010

pokial ide o banky, kazda vyzaduje potvrdenie o prijme od zamestnavatela... jedine, ze by sa so zamestnavatelom dohodol, ze mu na potvrdenie da vyssiu sumu, co vsak neviem, ci je take jednoduche, ci z toho nevyplyva pre zamestnavatela nejake riziko.. z nebankovej spolocnosti by som si nic nepoziciavala a urcite nezakladala v jej prospech ziadnu nehnutelnost. nebankova spolocnost nepodlieha ziadnemu financnemu regulacnemu a kontrolnemu organu, je tu velke riziko, ze v pripade aj maleho omeskania vam naskocia vysoke uroky, pripadne daju hned na exekuciu, pretoze pravidla si vytvara sama, neriadi sa bankovou legislativou...

rebeka25
28. júl 2010

To iste co pisala bets - nebankove spolocnosti nepodliehaju kontrolnemu uradu. Jedna omeska splatka, co i len malej sumy, a uz nabehnu na exekuciu. A pokial nemas u umysle preplatit ako sama pises sto krat viac, tak len odporucam hladat a skusat v bankach popripade, sa obratit na financneho poradcu ktory Vam s tym pomoze. A este podotknem ze moj otec mal podobny problem, a vysli mu v ustreti v postovej banke. Tak skus stastie tam.

aero
28. júl 2010

@bobika492009 -ked nemusíš neber pôžičku , je to o nervy..... 🙄