Kde získať pôžičku počas rodičovskej dovolenky?
Ahojte, prosím o radu neviete kde by mi mohli dať pôžičku ak som na rodičovskom? Poberám vyšší.
Ručiteľa ani nemám pretože priateľ je v uverovom registri za paušal ktorý mal pred 4 rokmi...
Chcela by som aby sme sa konečne mohli odsťahovať od svokrovcov aspoň do nejakého prenájmu.. pri nich ušetriť nevieme všade sú.. pochopi asi len ten kto má zlých svokrovcov...
@mamickka555 a svokrovcom koľko platíte mesačne?
Nie, nikto ti logicky neda pozicku... ty nepracujes a priatel je v uverovom registri...takze ak chcete stahovanie, tak ty smer praca, potom bude vsetko... a urcite neber pozicku od nejakych pochybnych firiem... to je cesta do pekla take uvery...
@mamickka555 Pri svokrovcoch ušetriť neviete, ale na nájom by ste mali? Či chceš to tou pôžičkou riešiť? Zlý nápad!
Prosím ťa a ako to riesi tvoj priatel?
@mamickka555 naco ti je pozicka? Ved ked priatel pracuje plus tvoj rodicak tak na podnajom mat budete
A k otazke, nikto vam pozicku neda a ak tak sa nedoplatite..
@mamickka555 plat + vyšší rodičovský kde je problém? Teraz nemáte a nájom + splátka už mať budete? Zlý zlý nápad, najprv sa naučte ušetriť na nájom, potom sa sťahujte.
@mamickka555 máš zlých svokrovcov? A v čom? Že ťa cudziu nechali u seba bývať, a nemáš na nič, keďže chceš ísť do podnájmu a aj na to potrebuješ pôžičku. Nebyť tých zlých svokrovcov a ich domu alebo bytu, tak kde bývaš?

@mamickka555 nie, nedostanes nikde pozicku