icon

Kde získať pôžičku počas rodičovskej dovolenky?

mamickka555
3. jan 2024

Ahojte, prosím o radu neviete kde by mi mohli dať pôžičku ak som na rodičovskom? Poberám vyšší.
Ručiteľa ani nemám pretože priateľ je v uverovom registri za paušal ktorý mal pred 4 rokmi...
Chcela by som aby sme sa konečne mohli odsťahovať od svokrovcov aspoň do nejakého prenájmu.. pri nich ušetriť nevieme všade sú.. pochopi asi len ten kto má zlých svokrovcov...

veronikaszabova
3. jan 2024

@mamickka555 nie, nedostanes nikde pozicku

belllinka
3. jan 2024

@mamickka555 a svokrovcom koľko platíte mesačne?

anjelicek26
3. jan 2024

Nie, nikto ti logicky neda pozicku... ty nepracujes a priatel je v uverovom registri...takze ak chcete stahovanie, tak ty smer praca, potom bude vsetko... a urcite neber pozicku od nejakych pochybnych firiem... to je cesta do pekla take uvery...

h2
3. jan 2024

@mamickka555 Pri svokrovcoch ušetriť neviete, ale na nájom by ste mali? Či chceš to tou pôžičkou riešiť? Zlý nápad!

zmrzlinka2021
3. jan 2024

Prosím ťa a ako to riesi tvoj priatel?

monikkatt
3. jan 2024

@mamickka555 naco ti je pozicka? Ved ked priatel pracuje plus tvoj rodicak tak na podnajom mat budete
A k otazke, nikto vam pozicku neda a ak tak sa nedoplatite..

ekira1
3. jan 2024

@mamickka555 plat + vyšší rodičovský kde je problém? Teraz nemáte a nájom + splátka už mať budete? Zlý zlý nápad, najprv sa naučte ušetriť na nájom, potom sa sťahujte.

sasa1310
3. jan 2024

@mamickka555 máš zlých svokrovcov? A v čom? Že ťa cudziu nechali u seba bývať, a nemáš na nič, keďže chceš ísť do podnájmu a aj na to potrebuješ pôžičku. Nebyť tých zlých svokrovcov a ich domu alebo bytu, tak kde bývaš?