Kedy banka nerieši výšku vkladu peňazí?
Do kolko € podla vas alebo vasich skusenosti Banka alebo niekto neriesi vklad ?
V banke sa ta budu pytat ak mas vyssiu hotovost,radsej to vloz cez vkladomat.
V banke sa ta budu pytat ak mas vyssiu hotovost,radsej to vloz cez vkladomat.
@anonym_2b0a39 vkladam to cez vkladomat ale nechapem tej logike ze osobne ti to nevlozia ale vkladomat to povoli, zato som samozrejme vdacna
@anonym_2b0a39 vkladam to cez vkladomat ale nechapem tej logike ze osobne ti to nevlozia ale vkladomat to povoli, zato som samozrejme vdacna
@anonym_autor aj v banke ti zoberu hotovost,aj ked tam su poplatky za to a oni sa musia pytat na co su peniaze a odkial su peniaze,takto to mas bez zbytocnych otazok.
Banka to sleduje aj cez vkladomat a pri podozrivých alebo častých vkladoch nahlasuje na finančnú správu. 🤦🏼♀️
Banka to sleduje aj cez vkladomat a pri podozrivých alebo častých vkladoch nahlasuje na finančnú správu. 🤦🏼♀️
@didush27 Ale finančná sprava nerieši nič, lebo to by musela najprv riešiť smerácke penziony.
@didush27 Ale finančná sprava nerieši nič, lebo to by musela najprv riešiť smerácke penziony.
@anonym_ec65b6 praveze radi pokefuju drobnych chudakov...
@anonym_autor inac aj niekolko vkladov po sebe mensich ako 10k mozu riesit. Takze ani tudy cezta nevede. Ale zaroven si myslim, ze sa prihliada aj na bonitu a toky klienta. Ak ma niekto minimalku a pristane mu tam z nicoho nic vacsia suma, tak tie ich alarmy sa skor zapnu ako ak ma niekto priebezne vacsie sumy / vyplatu na ucte...
Mne spovedali pri vklade 5000, PB
Banka sleduje vsetko,aj pohyby na ucte aj podla toho vie napr.predschvalovat uvery.Vidia pohyb 6000eur a hned 30tisic predschvalia.Aj viac,ked je vyssi obrat.A to staci aj z takeho sporiaceho uctu preposlat na bezny.
9999 je OK, 10 000 sa už nahlasuje na finančnú. Ak to vkladas cez vkladomat väčšinou ti zavolajú a pýtajú sa detaily. Ak si na pobočke vkladas 10 000 tak vypisujes už tlačivo o pôvode peňazí
@anonym_autor Google, alebo iný prehliadač, prípadne AI ti niečo hovorí?
Kde zoberie bežný človek len tak hotovosť 10 000? Prípadne viac?
@anonym_94d05a tak napr.predala auto za hotovost a teraz ich chce vlozit na ucet.My ked sme kupovali auto,tak som si musela v ib zvysit sumu na prevod az do 20tisic,aby mi to preslo.
@anonym_94d05a a tak isto mam aj najvyssi denny limit na vyber z bankomatu,vyse 4000eur,takze ked chcem vytiahnut viac,tak kazdy den idem do bankomatu.

pri fyzickej osobe 10tis