Kedy bude vyplatené bolestné za úraz z roku 2023?
Zdravím, mám niekoľko otázok ohľadom bolestného .. chcela by som odpoveď najmä od tých ktorí o tom niečo vedia a nie len dohady … ak som prišla k úrazu v roku 2023 ale lekársky posudok s bodovaním mi lekár vystaví teraz pretože teraz mi liečba skončila .. budem mať vyplatenú hodnotu bodu za rok 2024 alebo 2023? Sociálna poisťovňa zatiaľ ani neurčila hodnotu bodu na rok 2024, ( má nato čas do mája ) dovtedy platí hodnota bodu z roku 2023? a posledná otázna, koľko trvá kým to poisťovňa vyplatí?? Ďakujem za relevantné odpovede !
V Liste o plnení z povinnej poisťovne musí byť napísané, koľko plnia a ak krátia, čo krátia a z akého dôvodu krátia. Pokiaľ je takéto plnenie nesprávne, je vhodné podať odvolanie. A to i opakovane. Tak ako to radíte aj Vy sama inej účastníčke tohto komentára.
@modrekukuk dobrý den, ako Vas mozem kontaktovat ak chceme využiť vaše služby prosim?
Dobrý deň, ako ste vyriešila uplatnenie svojich nárokov?
@modrekukuk prosím Vás aktuálne za 150 bodov je koľko náhrada za bolesť? Ďakujem
@modrekukuk prosím Vás aktuálne za 150 bodov je koľko náhrada za bolesť? Ďakujem
@sapa20 je 30,48 tak krát 150 = 4 572

V Liste o plnení z povinnej poisťovne musí byť napísané, koľko plnia a ak krátia, čo krátia a z akého dôvodu krátia. Pokiaľ je takéto plnenie nesprávne, je vhodné podať odvolanie. A to i opakovane. Tak ako to radíte aj Vy sama inej účastníčke tohto komentára.