icon

Kedy môže Revolut fungovať ako banka?

petela000
6. mar 2025

Odkedy moze
Revolut je predsa anglicka banka

tina1549
•
6. mar 2025

odkedy môže čo ?

lukbe
•
6. mar 2025

Co odkedy môže? Ja mám, používam ju len na platby cez zahraničné aplikácie,alli, allegro ap.

freepalestine
•
6. mar 2025

Anglicka? Litavska ak sa nemylim

tina1549
•
6. mar 2025

@freepalestine banka je anglická, len keď máš európsky/slovenský účet máš IBAN z Litvy

sevrin
•
6. mar 2025

Podstata témy znie "Odkedy moze".
Venujte sa zadaniu témy.

freepalestine
•
6. mar 2025

@tina1549 👁️ 🌊 nevedela som. Vdaka🙂

user62056819
•
Odpoveď bola odstránená
•
romino
•
6. mar 2025

Deväť

maranco
•
6. mar 2025

Priamo na ich stránke https://www.revolut.com/sk-SK/ máš

Revolut Bank UAB je banka založená v Litovskej republike, so sídlom na adrese Konstitucijos pr. 21B, Vilnius, 08130, Litovská republika, registračné číslo 304580906, kód FI 70700. Revolut Bank UAB má povolenie Európskej centrálnej banky a je regulovaná Národnou bankou Litvy. Revolut Bank UAB poskytuje služby v oblasti úverov, platobných služieb, bežných účtov a termínovaných vkladov.

matusformanek
•
Autor odpoveď zmazal
•
tina1549
•
7. mar 2025

@matusformanek je to anglická banka, ktorá má európsku pobočku a tým pádom licencie v Litve, áno licencie platia pre celú európu ale založená bola v anglicku a po Brexite zriadili aj europsku pobočku

evelynkas
•
6. feb 2026

Zdravím,mohol by mi niekto poradiť ,ci by bol vhodny účet revolut na prijatie platby z Veľkej Británie ?

maranco
•
6. feb 2026
@evelynkas

Zdravím,mohol by mi niekto poradiť ,ci by bol vhodny účet revolut na prijatie platby z Veľkej Británie ?

@evelynkas samozrejme dostaneš peniaze za pár minút/hodín na účet, môžu sa rovno previesť na € za dobrý kurz a vieš si ich okamžite poslať na slovenskú banku

evelynkas
•
6. feb 2026
@maranco

@evelynkas samozrejme dostaneš peniaze za pár minút/hodín na účet, môžu sa rovno previesť na € za dobrý kurz a vieš si ich okamžite poslať na slovenskú banku

@maranco takze ,je to lepsie vyhodnejsie najprv poslať na revolut ako hneď na slovensky účet napr. Reifensen alebo Slovenská sporiteľňa?

maranco
•
6. feb 2026
@evelynkas

@maranco takze ,je to lepsie vyhodnejsie najprv poslať na revolut ako hneď na slovensky účet napr. Reifensen alebo Slovenská sporiteľňa?

@evelynkas lepšie najprv na Revolut
Revolut prijme 1000 GBP dostaneš 1 148 €
Reifensen prijme 1000 GBP dostaneš 1 122 €
Slovenská sporiteľňa prijme 1000 GBP dostaneš 1 119 €

evelynkas
•
6. feb 2026
@maranco

@evelynkas lepšie najprv na Revolut
Revolut prijme 1000 GBP dostaneš 1 148 €
Reifensen prijme 1000 GBP dostaneš 1 122 €
Slovenská sporiteľňa prijme 1000 GBP dostaneš 1 119 €

@maranco a su tam aj poplatky alebo ucet je zadarmo ?

maranco
•
6. feb 2026
@evelynkas

@maranco a su tam aj poplatky alebo ucet je zadarmo ?

@evelynkas základný účet je zadarmo, ten ti stačí na to čo potrebuješ

evelynkas
•
6. feb 2026
@maranco

@evelynkas základný účet je zadarmo, ten ti stačí na to čo potrebuješ

@maranco super,dakujem velmi krasne za odpovede.🙂

maranco
•
6. feb 2026
@evelynkas

@maranco super,dakujem velmi krasne za odpovede.🙂

@evelynkas len si daj pozor aby si sa nechytila na nejaký podvod, že ti niekto cudzí len tak pošle z Anglicka peniaze

evelynkas
•
7. feb 2026
@maranco

@evelynkas len si daj pozor aby si sa nechytila na nejaký podvod, že ti niekto cudzí len tak pošle z Anglicka peniaze

@maranco nie nie,to len kvôli výživnemu otec dietata pracuje v zahraničí (Veľká Británia) tak preto revolut