Kedy nabiehajú na účet peniaze zo sociálnej poisťovne?
Ak som na PN-ke, tak prvých 10 dní platí zamestnávateľ a ostatné dni sociálna poisťovňa.Nevie náhodou niektorá z vás, kedy nabiehajú peniaze na účet zo soc. poisťovne?Je to okolo 20-teho v mesiaci?
Ahojte, ci moze tu prechodku poslat do SP sestricka? Ja som to neposlala ani nedostala prechodku a peniaze za 2.2018 este nemam, PN uz ukoncena 17.3.2018.
Prosím vás prišli už dneska niekomu peniaze z pnky? Ďakujem
Ahoj, nie ešte mi neprišli, hádam dnes by už mohli😊
@hakunamatata331988 no však uvidíme mohli by prísť 😊
No mne ešte stále nič neprišlo, ...a prechodovy lístok dostali vcas, volala som tam a pani mi povedala, že veď vám prídu do 25 že majú termín....😖
@hakunamatata331988 Maju dva terminy, 15.a 25.-na ucet.
Hej to viem,len človek pri nich nikdy nevie, v januári som bola na ocr, a peniaze mi vyplatili až 25.3.a to len kvôli tomu,že pani sa tam pomýlila a dala zle číslo, ospravedlnila sa a mám čakať vraj....tak sa zase bojím aby som neskončila ako predtým....a neviete mi povedať prišla mi v rozhodnutí suma na deň 17,60 necelých to je hrubého,alebo? A dávajú za kalendárne dní,alebo za pracovné? Ďakujem
@hakunamatata331988 Ano to máš sumu na deň. OCR je nezdanitelny príjem. Platia kalendarne dni.
Ale momentálne som PN som na rizikovom, čiže aj táto suma je nezdaniteľná áno? Lebo sa mi to vidí nejako veľa 😊😊som čakal omnoho menej
@evittam a ďakujem pekne, za vysvetlenie😊
@hakunamatata331988 Ano
Ahojte mali ste uz pn... Ja uz cakam od marca...
@svetluska2015 Od marca? Si mala dostať uz v apríli. Dorucila si všetky potrebné doklady do SP?
Noo este aj februar par dni ma prist.. a vsetko som dorucila... ale uz viem 15 dostanem za feb., marec, april
Ahojte.....prišla už niekomu vyplatená PN za minulý mesiac ? Ďakujem 🙂
dakujem bucko555 🙂 božiaľ mne ešte nič :( ...ja mam tatrabanku
Baby, záleží od toho kedy majú vyplatné termíny.. V každom meste ma pobočka rozdielne výplatné termíny, samozrejme aj záleží kedy doručíte doklady na príslušnú pobočku, poprípade ak ste ich odovzdali zamestnávateľovi, záleží od neho kedy ich doručil on na pobočku Sociálnej poisťovni.
Zdravim vás mohli by ste mi poradiť kedy vyplácajú PN poštou us viac než 68 dní som na PN a stále mi nič nedialo a papiere boli odovzdané včas . Ďakujem

@evittam prosim ta ak by som si tento mesiac chcela to sama vybavit tal ako mam pokracovat prechodku urobit kopiu tu kopiu dat manazerovi a original do sp odniest a to je vsetko ??
Ja som si aj myslela mame mladeho nezodpovedneho manažera. 🙂