Kedy očakávať preplatok dane?
Už vám prišlo? A neviete niekto prosím do kedy to môže prísť? Nejako sa mi to nezdá že ešte stále nic
Toto tu bude každý deň? Podával si dp? Či požiadal o rz v práci?
@anonym_575b9d rz v práci. Pardon nenašiel som žiadny článok z tohto roku
@anonym_autor ono to každoročne spadá dátumovo skoro na rovnaký deň, záleží ako padne víkend
Niekto jednoducho dostane aj tesne pred 11majom
@anonym_autor tak prečo sa neopýtaš zamestnávateľa?
@anonym_autor ak si podával cez zamestnávateľa, tak môžeš dostať v májovej výplate, ako je vyššie spomenuté
@anonym_autor ak si podával cez zamestnávateľa, tak môžeš dostať v májovej výplate, ako je vyššie spomenuté
@pe_mi v aprílovej výplate 😉
@pe_mi v aprílovej výplate 😉
@yellowunicorn presnejšie v aprílovej výplate v máji....
@yellowunicorn presnejšie v aprílovej výplate v máji....
@anonym_575b9d a kedy inokedy by si chcela mať vyplatenú aprílovú výplatu?
@anonym_autor tak prečo sa neopýtaš zamestnávateľa?
@yellowunicorn takto ja to mám cez šéfa ale inak sa to asi normálne podávalo len proste firemná účtovníčka mne spravila všetky tie papierovačky okolo tohto. Ja som v tomto uplne nový cize neviem ako to funguje
@anonym_575b9d a kedy inokedy by si chcela mať vyplatenú aprílovú výplatu?
@yellowunicorn človek nikdy nevie, kmotra má decembrovú výplatu každý rok na účte 31.12.
@yellowunicorn takto ja to mám cez šéfa ale inak sa to asi normálne podávalo len proste firemná účtovníčka mne spravila všetky tie papierovačky okolo tohto. Ja som v tomto uplne nový cize neviem ako to funguje
@anonym_autor ach... aké potvrdenie si od účtovníčky dostal?
@yellowunicorn človek nikdy nevie, kmotra má decembrovú výplatu každý rok na účte 31.12.
@anonym_575b9d ziaden program nepusti uctovnika urobit dec. Vyplatu pred 31.12.
Jedine cierne prachy
@anonym_autor ach... aké potvrdenie si od účtovníčky dostal?
@yellowunicorn potvrdenie o podaní daňového priznania
Jedine cierne prachy
@natalka13 100%nie patria pod obec, prispevková či rozpočtová organizácia, peniaze čo ne minú do 31.12 by museli vrátiť, tak aby nemuseli vrátiť tak všetko povyplacajú.
@yellowunicorn potvrdenie o podaní daňového priznania
@anonym_autor no tak potom do 11.5. ti to vyplatí DÚ
Jedine cierne prachy
@natalka13
Robim v obrovskej korporacii a tiez mame decembrovu vyplatu na ucte 31.12.
Kto ma inu banku ako firma, tak az na dalsi den. Neviem ako to uctuju, neda sa to cez rezervu?
Jedine cierne prachy
@natalka13 da sa. Dostavame vyplatu vzdy 1. v novom mesiaci a ked sa zavadzala transakcna dan, pipla vyplata o 2 dni skôr - kedze sme mali vtedy aj odmeny, radsej nam poslali vyplatu skor aby usetrili na transakcnej dani. Čiže urcite sa da
@anonym_autor furt dookola
ale ani ma neprekvapuje, že také ako ty si to ani nevedia vygoogliť
@yellowunicorn pri vsetkej ucte, prosim, nepouzivaj AI na odborne temy. Ano, mam pravdu v tom, do kedy poslu peniaze z DU a zamtel. Ale ostatne su totalne srac....., nezmysli a dristy. Nemaju nic spolocne s realitou.
Absolutne nezalezi na tom, kedy a ako sa DP poda. A uz vobec elektronicky podane nie su vyplacane v prvej polovici aprila. Ja podavam DP elektronicky uz roky a vzdy je to zaciatkom februara. Preplatok mi nikdy nebol vrateny skor ako koncom aprila alebo v priebehu maja. A taktiez nebol vrateny v rovnakom termine.
Spravca dane konkretneho danovnika dostane terminy, v ktorych pripravi preplatky na uhradu. Kazdy rok to moze byt inak a vela zalezi od chyb a kompletnosti podanych priznani.
@yellowunicorn pri vsetkej ucte, prosim, nepouzivaj AI na odborne temy. Ano, mam pravdu v tom, do kedy poslu peniaze z DU a zamtel. Ale ostatne su totalne srac....., nezmysli a dristy. Nemaju nic spolocne s realitou.
Absolutne nezalezi na tom, kedy a ako sa DP poda. A uz vobec elektronicky podane nie su vyplacane v prvej polovici aprila. Ja podavam DP elektronicky uz roky a vzdy je to zaciatkom februara. Preplatok mi nikdy nebol vrateny skor ako koncom aprila alebo v priebehu maja. A taktiez nebol vrateny v rovnakom termine.
Spravca dane konkretneho danovnika dostane terminy, v ktorych pripravi preplatky na uhradu. Kazdy rok to moze byt inak a vela zalezi od chyb a kompletnosti podanych priznani.
@katarinaba mne išlo iba o tie termíny ... Ostatok som ani nečítala (čo zjavne bola chyba)
Jedine cierne prachy
@natalka13 a preco by nepustil. Su firmy, ktore maju dohodnuty termin vyplaty posledny den daneho kalendarneho mesiaca. Nie je to ani zakazane, ani nezakonne a vobec sa nejedna o cierne peniaze. Nevidim dovod, aby to mozne nebolo. Ja som schopna vypocitat mzdy este dnes, uz mam aj podklady a ked to este dnes poslem do firmy, kludne to mozu uhradit este dnes. No vyplatny termin maju inak nastaveny, takze dnes mam volno 🙂
Včera mi prišiel na účet 🙂 a daňové mi robil zamestnávateľ
@nelinka2507 spolu s výplatou ?
Jedine cierne prachy
@natalka13 píšeš hluposti, v bývalom zamestnaní som mala decembrovu výplatu na účte cca do 20.12 a nie neboli to cierne lacný, len proste veľký korporat a čerpali sa dovolenky na prelome rokov
@nelinka2507 spolu s výplatou ?
@michal0071 nie,výplata 15-teho a preplatok zvlášť, samostatne🙂
Včera mi prišiel na účet 🙂 a daňové mi robil zamestnávateľ
@nelinka2507 aj mne vcera

Toto tu bude každý deň? Podával si dp? Či požiadal o rz v práci?