Kedy prídu energopoukážky?
Prosím vás prišlo vám už takéto niečo? Príde to na celý rok? Nerozumiem tomu.
Našla som len toto https://plenum.sk/energopoukazky-2026-kedy-prid...
@rencaregina už som čítala, že ti neprídu žiadne poukážky, lebo budeš to mať vo vyučtovaní
To sú výrazy ako z roku 1970, už len pekne na poštu si to ísť vybrať 🤦
@anonym_b1edce tak to bude, energopomoc na teplo príde poukážkou a pekne na poštu ...
@rencaregina energopoukážky budú len za teplo z teplární v bytových domoch a majú ich údajne posielať v apríli na adresu trvalého pobytu a lehota na vyzdvihnutie bude 45 dní. Energopomoc za elektrinu a plyn zahrnú do vyúčtovania.
@rencaregina energopoukážky budú len za teplo z teplární v bytových domoch a majú ich údajne posielať v apríli na adresu trvalého pobytu a lehota na vyzdvihnutie bude 45 dní. Energopomoc za elektrinu a plyn zahrnú do vyúčtovania.
@done celý deň to dnes dávajú v TA3, už začali posielať.
@rencaregina
dajte potom info že o koľko peniazov som to teda prišla 🙂 ma to fakt zaujíma ... bo keď budú posielať teraz 300-400€ naraz, to pochybujem že budú použité až pri vyúčtovaní 😂
už ťa svrbia ruky?
@anonym_72cdf2 nie, ja som sa len slušne opýtala, ako to bude chodiť, lebo celkom tomu nerozumiem 🙂
@rencaregina už som čítala, že ti neprídu žiadne poukážky, lebo budeš to mať vo vyučtovaní
@anonym_afb3f6 reč je o šeku za teplo....rozuctovanie resp preddavkove faktúry sú k plynu a elektr..autorka..nie neprišlo nič zatiaľ.
@anonym_72cdf2 nie, ja som sa len slušne opýtala, ako to bude chodiť, lebo celkom tomu nerozumiem 🙂
@rencaregina to my viaceri🤑tiez v tom sipim kulehu. Ak poslu sto tipujem že nedopl budú 200
@done aj januári .a juli
dajte potom info že o koľko peniazov som to teda prišla 🙂 ma to fakt zaujíma ... bo keď budú posielať teraz 300-400€ naraz, to pochybujem že budú použité až pri vyúčtovaní 😂
@biba_18 ma to byť tuším štvrťročne..nie naraz..
@anonym_b1edce ešte môžu pribudnúť potravinové lístky ako počas vojny
@anonym_ea226a no možno sa aj toho dočkáme. A babky budú natešené, že im fico dal na mäso...
@rencaregina ani ja tomu nerozumiem.
No a čo? Keď príde, tak bude. Či poukážkou, či vo vyúčtovaní, je to jedno. Nespasí ma to.
@anonym_ea226a no možno sa aj toho dočkáme. A babky budú natešené, že im fico dal na mäso...
@biba_18
@martinka13 aj o vas budu takto pisat az budete babky
@anonym_293430 má tá tvoja odpoveď niečo so mnou? keď mi ju adresuješ?
Bodaj by ziadna energopomoc nebola, len tych uradnikov / parazitov co zas na tuto hlupost musel stat zamestnat, vysledkom bude este prezamestnanejsi statny aparat, peniaze minute na hluposti a stat v ryti, statna sprava by mala prepustit 30% zamestnancov, nic nerobia.
Bodaj by ziadna energopomoc nebola, len tych uradnikov / parazitov co zas na tuto hlupost musel stat zamestnat, vysledkom bude este prezamestnanejsi statny aparat, peniaze minute na hluposti a stat v ryti, statna sprava by mala prepustit 30% zamestnancov, nic nerobia.
@wiliam3royal nebojte sa nezamestnali nových ľudí len tým ktorý tam už pracovali pridali ak toto na starosti... za ten istý plat ... takže nebojte sa nemáte čo úradníkom závidieť a áno prepúšťa sa na úrade prepúšťalo sa v máji a v decembri ľudia dostali výpovede pekne k Vianociam ale o tom sa nikde nehovorí... vy v práci za ten istý plat robíte aj robotu navyše? Asi nie... tak už nechajte úradníkov na pokoji 😊

už ťa svrbia ruky?