Koľko eur vám ostane?
Ahojte viem nedá sa odpovedať, každý je ináč na tom ale robím si taký prieskum. S snúbencom chceme bábätko a tak rozmýšľam ako iné rodínny sú na tom finančné. Koľko vám ostané € cca. Môj čistý príjem je cca 650€ a snúbenec cca 1000€ z toho 400€ pôjde na pôžičku ale ináč hypo nemáme. Materská a rodičovsky neviem koľko mi vyjde ešte som nepočítala. Da sa z toho vyžiť? Viem ľudia sú na tom horšie aj lepšie ale chcem aby dieťa malo všetko čo potrebuje.
Nemyslím si že je to zlý príjem, momentálne sme na Tom rovnako finančne, a keby nedokoncujeme domček tak je to pre nás skvelý prijem. A to mám dieťatko ktoré pilo materské mlieko len mesiac. (umelé mlieko 70€ mesačne, plienky 70€) výbavičku kupuješ postupne, veľa vymoženosti bábätko nepotrebuje. Samozrejme si zrátaj všetky výdavky, nás strava vyjde aj do 200€ manžel nosí obedy z práce a varím len cez víkend. Ale nerátam tam sladkosti, slané veci a drogériu a žiadne reštaurácie. Fakt len jedlo
100na mesiac za jedlo? A objednavas si jedlo? To je 25na tyzden a 3,50e na den...to nesedi
@katka253111 presne toto som akurat isla pisat...3,50 € na den???
@katka253111 @0507 pisala, ze pouziva aj stravne listky a tie tam neratala... Len asi zabudla, ze na materskej vlastne gastrace uz mat nebude a aj tento prijem jej vypadne...