Koľko peňazí mesačne dokážete ušetriť?
Kolko mesacne dokazete usetrit? Pytam sa preto lebo sa mi zda ze ja malo.Je podla vas 300eur mesacne dost?
@1fifinka1 1200€ je jedna vec, ale do 500€ si to neviem predstavit. Ved len najom mas najlacnejsi okolo 200€ za izbu, a potom potrebujes este za nieco zaplatit mobil, internet, cestovanie, a to si este nejedla.
@stanielka17 mala uviesť presne výdaje, takto sú to len dohady. Keby mam 200 bývanie, 200strava, a 100 zvyšok, dáky paušál, káva atď v pohode prežijem. Keď chcem fakt šetriť. Keď nemusím miniem viac. Proste keď máš motiváciu alebo musíš, tak prežiješ.
@stanielka17 ak býva vo svojom, nemusí minúť na bývanie ani 200 euro, väčšinou to býva menej, poplatky elektrika, plyn, voda, smeti.
Ja zijem Sam v izbe, nemam auto kedze nepodnikam ani nemam rodinu, takze je to podla MNA zbytocnost. Moje mesacne naklady SA pohybuju okolo 800 euro ( izba +jedlo+ Telefon+ cestovne), dalsich cca 800 euro mi ostane na vlastne uvazenie, vacsinou 400 hodim do akcii a 400 nechavam ako rezervu na ucte ( oblecenie, zuby, fitko a zabava). Neviem si predstavit dnes mat ani Len priatelku, kedze viem ze ak mam dievca usetrim velmi malo alebo NIC a to ma ubija viac ako nemat vztah 😅
Ja nic

@stanielka17 prepáč, ale autorka je sama, bez hypotéky a minie na seba mesačne 1200€?akoze fakt? A ide sa pytat kde ma ušetriť, po vete... lebo dosť si doprajem? 🙄🙄🙄😩