Koľko plánujete minút na nákup potravín počas týchto Vianoc?
Koľko plánujete tieto vianoce minút na nákup potravín?
Klasický normálne, čo navyše kupujem je červená a čierna ikra na chlieb
To sú za otázky 🤣🤣
????? Vsak nakupim co nam doma aktualne treba . Nerobim si tabulky
Max 1000€.
Koľko bude treba🤷🙂
Nebudem robiť ústupky v kvalite.
Vsetky. Aj záclony prežerieme a prepijeme.
🤦
@anonym_autor 100000
To tu akože fakt niekto robí štatistiky ci co? To sú také stupídne otázky, ze ja uz nechapem. Moze mi to niekto vysvetliť?
navyše kúpim iba majonézu a klobásy do polievky… takže niečo navyše to bude, ale len pár €
@anonym_5d6674 bude článok 😏
Nebudeme kupovať žiadne potraviny
30-40€ na štyri osoby, .kúpim iba chlieb pár rožkov a kúsok ryby
Nebudeme kupovať žiadne potraviny
@minenkaa vyborna prevencia akutnej cholecystitidy👌🏻
Nebudeme kupovať žiadne potraviny. My nemáme tradičnú štedrú večeru.
Podľa toho kolko stoja zemiaky majonéza mäso sladké
Takže zopár eúr a vlastne o nič viac ako bežne lebo ani nezjeme viac ako bežne
Ženy to nemyslíte vážne že táto otázka není normálna.... žiadne štatistiky normálne sa pýtam koľko tak plánujete minút keďže potraviny zas drahšie a ja zákusky neobjednavam ale pečiem si doma rodina šesť členov a som na východe tu sa varí a pečie vo veľkom určite to nieje len u nás 🙂 Otázky ohľadom toho koľko plánujete minút na vianočné darčeky sú ok? ;))
ako azdy rok, mam strop asi 2000 euro viac ani cent
Toľko koľko budú veci stáť a koľko zjeme. Nič nepreháňame ale ani nebudeme hladovať. Štatistiku si nerobím.
Je mi to jedno, neplánujem. Nakúpime, čo treba (čiže čo aktuálne chýba), plus čerstvá ryba, veci na šalát, koláče (máme objednané) a veci na chlebíčky. Nič iné špeciálne nejdeme kupovať, bežný nákup, ale kúpime pečivo na rozpečenie, aby sme už nemuseli ísť do obchodu do nového roka. Tipujem to spolu do 500€, ale počítať presne to nebudem.
@anonym_autor Minulé Vianice nič, šla som na kapustnicu s bezdomovcami. A asi pojdem aj tento rok. Cez nejaku charitu
Ženy to nemyslíte vážne že táto otázka není normálna.... žiadne štatistiky normálne sa pýtam koľko tak plánujete minút keďže potraviny zas drahšie a ja zákusky neobjednavam ale pečiem si doma rodina šesť členov a som na východe tu sa varí a pečie vo veľkom určite to nieje len u nás 🙂 Otázky ohľadom toho koľko plánujete minút na vianočné darčeky sú ok? ;))
@anonym_autor však si dostala odpoved a myslím,že každý minie len toľko koľko ma a kúpi to čo potrebuje
U nás sa neje nič výnimočne a ak sa bude piecť tak jeden koláč ,ak sa mužovi bude chcieť ,budes tak robiť aj ty?
@anonym_autor Minulé Vianice nič, šla som na kapustnicu s bezdomovcami. A asi pojdem aj tento rok. Cez nejaku charitu
@viktoriakrajnakova To na teba sedí tvoje priezvisko vystihuje romale 🤣
@anonym_autor co moje priezvisko vystihuje? Nechapem.
@anonym_autor presnú sumu neviem, ale viem, že posledné roky na Vianoce minieme menej ako bežný nákup. Vždy ideme do obchodu 22.12, vtedy sa kúpi aj kapor a do 27.12 tam nevojdeme. Štedrá večera výjde na pár €, koláče nejeme, a ovocie, zelenina ja u nás vždy. Takže počítam tak 50€-70€ aj to len kvôli kaprovy 😁 a bude to na 4 dni. Musím teda podotknúť, že chodíme cez sviatky na návštevy, takže doma jeme menej.
@anonym_autor 1000€, dcére autoškola, ostatným drobnosť, muž chce nový hriankovač , brat tričko, otec a svokor dostane teplé pyžamo a mama fotokalendár a formičky
@anonym_autor no kupim naviac nejake chipsy oriesky slane , par piv ma travenie to bezne doma nemame🤣maslo naviac na linecke rozky aj muky oboje z 3 davok budem robit. Potom majonezy do salatu robim vela a zmes do salatu hrasok mrkva vajicok viac par klobas do kapustnice detom nejaku vodu fantu vineu colu bezne to nekupujem piju vidu doma cistu ryby maso na rezne nravcove kuracie kosti na vyvar file plus nieco doma no nazbiera sa to. My nechodime po navstevach sme doma takze jest treba a deti stale mieco zuju. Plus este porom silvester novy rok a este su prazdniny tak tieto 2 tyzdne sa urcite preje viac ako bezne
@anonym_autor dosť odveci reakcia autorka😵💫

@anonym_autor nakupujem normálne ako bezny iny den 😇jedine co kupim navyše bude ananas 😁😁