Koľko potrebujú dvaja ľudia teraz na stravu?
Dobrý deň chceme sa s priateľkou odsťahovať ale nechceme ísť nepripravený chcem sa vás spýtať koľko potrebujú 2 ľudia na stravu teraz s týmito cenami ?
zalezi co jedia kde jedia.. mnohy sa najedia v praci a oma len snack .. niekto vari 3x denne a niekomu staci raz .. niekto musi mat stale maso a iny si urobi jedlo na niekolko dni .. takze odpoved moze byt 50 aj 300 na tyzden a vyber si ... sak si spiste kolko zjete a urobte si zhruba rozpis ... alebo si dajte sumu cez kt nepojdete a hotovo ..spravte si jedalnicek na tyzden -urobte si jeden nakup a hotovo
Vyše 300,- na mesiac. Do 300,- sa v pohode dá, ak budete variť sami. Záleží na tom, či niečo pestujete a pod. alebo všetko kupujete.
@nikolka1986 budeme bývať na byte a všetko budeme kupovať
@jano120 My máme rozpočet okolo 300,- aj viac, keď sú sviatky a návštevy. Ale objednávam sem-tam aj menu alebo cez víkend pizzu.
@nikolka1986 super ďakujem zatiaľ to vyzerá tak Primer rovnako od všetkých ☺️
@jano120 sme 2 a týždenne nechávam 60 e na nákup na týždeň
Cca 200 na osobu podľa mojich skúseností
My minieme dokopy cca 300 na stravu.
@jano120 100€/1tyzden obaja
Je to nezmyselná otázka, ako keby som sa spýtal, koľko mesačne prejazdím benzínu?
Veď keď budeš jesť celý mesiac kuracie párky, tak vyžiješ aj s 50€ mesačne. TO si musíš sám vypočítať koľko mesačne preješ, na fóre ti to nikto nevypočíta.🙄
@jaroslav81 áno to máte pravdu ale tak mi predpokladáme takú klasickú stravu a klasické žitie a nie živorenie na parkoch ale máte dobrý postrech ďakujem aj za to ☺️
@jano120 a teraz vám kto kupuje stravu?
@jano120 nám keď sme boli dvaja tak okolo 600 eur ale v Poľsku 🤣🤣🤣 a takýto nákup keď sme robili na Slovensku to jest nejakých 140 eur na týždeň ..a tu na SK tento nákup sme robili v tescu tie isté potraviny a bolo to okolo 220 eur na týždeň čo je katastrofa 🤣🤣🤣🤣 ale teda my sme labuznici ...my musime mat každý deň jogurty sladkost..pečiem koláč 3 krát do týždňa ...ale teda musím variť každý deň keďže manžel nemá obedy v práci a ja som momentálne na MD takže strava šla ešte hore 🙂 ..ale teda my na strave nešetrime zelenina ovocie mäso mliečne jogurty tvaroh je základ !!!!!

Ja ratam 60-70e/osobu/tyzden Aspon nam to tak vychadza. Asi by sa to dalo dat dole aj na 50e/osobu/tyzden, ale to uz na ukor kvality, zavisi, ci sa budete stravovat v praci ci doma...varime denne cerstve, vela ovocia a zeleniny...