Koľko si môžete ušetriť z 850 eur?
Koľko je v pohode si ušetriť z 850€? Zvládnem tak 200 Max
málo informácii.... príjmy , výdavky, počet osôb...
či to máš len sama pre seba ako vreckové?
@deti95060810 ja sama. A výdavky sú strava pre mňa a pre psa benzín paušál poistka plus drogéria oblečenie atď..
@kavasmliekom Tak čo ja viem..strava 250 benzín 80 pes 50 poistka paušál 60 a zostane mi okolo 120 € na kozmetiku drogériu nejaké oblečenie keď treba a na fitko mne to nepríde veľa
Pre psa mesačne 50? Mam dvoch a na mesiac mi stačí pre nich 20. To čo kupuješ toľko? A nájom? Či kde to bývaš? Ale 200 e je dobre odložiť
Za mňa vidím určite možnosť lacnejsieho pausalu a už je hneď par desiatok navyse vo vrecku 🙂
Podla toho, ake mas ciele... 1i byt, VS, rodina...? Benzin a pes su zruti penazi. Chaplin raz hovoril o svojej gazi, 2000 dolarov, ze chcel 2020. Ked sa pytali preco, povedal- z 20.dolarov zijem a 2000 setrim. 😅
Písala si 60, preto som na to reagovala 🙂 20 samozrejme nie je tak veľa. Ja mam napr. O2 a platim,čo prevolam a dobijam 20eur cca každé dva mesiace. Najlepsie je samozrejme pracovný mobil s moznostou sukromneho pouzitia :D
Odlož si 200€ a ži ..... Ak ti zvyšok nestačí uprav si výdavky, ktoré máš, alebo si odlož menej. Aby si na to prišla, odlož si 200 €, zaplať fix výdavky a čo zostane rozdeľ si na každý týždeň.
@stellarstar 20 euro mesačne na dvoch psov? To čo jedia? Ja mam psa a kocúra a mesačne mňa stoja 100 euro každý.
@zefyra granule a kapsule a pamlsky. Sem tam robím sama paštétu pre nich. 1 konzerva je pre 2 psov, dodám mám čivavky
@bublinka1426 áno, papaju veľmi kvalitné granulky, konzervy, mlsky, kocúr mliečko mačacie, podstieľky. To nerátam veterinu, kozmetiku, hračky...
@stellarstar prosím ta ved len jedna kvalitná konzerva 400 g vychádza min. 3 eura, to máš za mesiac 90 euro a kde je ostatné. Ako sa môžeš vojsť do 20 eur?
@stellarstar 50e pre dvoch psov??? Kupujes zrejme najlacnejsie granule z odpadu a papiera. To nemoze byt zdrava, vyvazena strava. Pomlety odpad. Normalna, priemerna strava moze byt 50e, ale na 1 psa.

200 eur je pekne. podla mna v dnesnej dobe. ( nevieme ake mas ine vydavky)