Koľko sme mali viacnočneé odmeny ?
Ahojte chcem sa vás opýtať koľko mávate vianočné odmeny? Ja som mala okolo 2000€ plus plat.
@anonym_autor neviem, či to zvládnem spočítať bez kalkulačky. Takže plat 0€ a odmeny 0€. Pomohla som? Nemáš za čo.
@anonym_autor to kde tak dobre zarabas?
@viktoriakrajnakova som netušila, že existuje vysokofunkčný, jadrový.. tak to státie, pokiaľ ide len o to ako vyzeráš keď sa kýveš, pokiaľ robíš čo máš to snáď problém nebude.. som myslela, že to je skôr problém v rutine, zvykoch, všetko musí ísť rovnako, žiadne zmeny... Ale teda veľa skúseností nemám, asi ani nepoznám žiadneho dospelého s autizmom, žiaľ len deti a tam je nutná opatera 24/7 už celý život.
@viktoriakrajnakova som netušila, že existuje vysokofunkčný, jadrový.. tak to státie, pokiaľ ide len o to ako vyzeráš keď sa kýveš, pokiaľ robíš čo máš to snáď problém nebude.. som myslela, že to je skôr problém v rutine, zvykoch, všetko musí ísť rovnako, žiadne zmeny... Ale teda veľa skúseností nemám, asi ani nepoznám žiadneho dospelého s autizmom, žiaľ len deti a tam je nutná opatera 24/7 už celý život.
@ekira1 ano aj tie zvuky, neznasam niektore zvuky. Keď začnu kosiť vonku tak mam chuť vyskočiť z okna. Ale konkretne to kyvanie mne až tak nevadi, ja sa pri ňom citim fajn, len ľudom okolo to vadi, znervozňuje.
Možnosť ísť na firemnú kapustnicu 😂 to je náš bonus ...nuž ale čo z toho keď mäso nejem a alkohol.nepijem 😂 tak ani tento bonus má neoslovil,škoda no
@anonym_aef73d ja som vysokofunkcny autista. My mame vyssie dochodky ako ti jadrovi ktori sa nevedia o seba postarať a maju opatrovnika 24/7. Mozno to znie divne ale to preto že my mame sancu sa začleniť do života ale len vďaka podpore. Tu vobec nejde o to že by som nemohla pracovať ako upratovačka, ale ide o to že ja dokážem vystudovať vysokú skolu a byť velkym prinosom pre spolocnosť. Ale popri vysokej skole by som nedokazala pracovať, to proste nejde, nemozem robiť viacero odlisnych veci naraz, moj mozog to nedokaze. A je toho viac, napriklad nemozem robiť nočné lebo ja počas dňa spať neviem. Takto si len naruším režim a budem týždeň unavená. Takže práce kde sa robia nočné smeny neprichádzajú do úvahy. Potom práce kde sa stojí tiež nie, lebo vtedy sa kývem a vyzerám ako retardovaná. Takže do uvahy prichadzaju len práce kde nie su nočné a kde sa nestojí. Je toho fakt veľa, nebudem tu všetko písať ale fakt najlepsie bude keď dokončím školu a budem robiť to čo mi ide.
@viktoriakrajnakova aha, dakujem za vysvetlenie...
Ucitelka na strednej (vraj vyberovej) skole odmeny boli 0. Praca ma bavi a zivi ma manzel.🤣
Odmeny 0,0nič,
ale mali sme večierok v zasadačke a na recepcii (do jedného priestoru by sme sa nezmestili) ... a to sa oficiálne hráme na korporát :D asi sme neposlúchali, znovu :D
Rovnú nulu.
tak neviem, ale my máme vždy odmeny v decembrovej výplate a tá ešte nebola. Alebo som zle pochopila tému - v názve je VIACNOČNE ODMENY - nepoňal to niekto ako odmenu za niečo iné, ako za prácu? 😀
Tak oprava, výplata už prišla a odmeny 100€, som v roztržení, čo všetko nakúpim.. a večierok ako každý rok, no..
@ekira1 ano aj tie zvuky, neznasam niektore zvuky. Keď začnu kosiť vonku tak mam chuť vyskočiť z okna. Ale konkretne to kyvanie mne až tak nevadi, ja sa pri ňom citim fajn, len ľudom okolo to vadi, znervozňuje.
@viktoriakrajnakova áno, ľudia majú problém s " inakosťou" . Byť iný v hociktorom smere je na Slovensku ťažké.
Tak oprava, výplata už prišla a odmeny 100€, som v roztržení, čo všetko nakúpim.. a večierok ako každý rok, no..
@ekira1 mne pipne o 11,vyplatna paska mozno az o 3tej.Tiez som zvedava na vysku 14teho platu.14ty je vzdy vyssi ako 13ty u nas.

@miselka257 my i cez sviatky 😬
@ekira1 juj.. 😳😳😳