Koľko stojí kompletná prerábka bytu s rozlohou 80 m²?
Koľko by ste povedali ze vyjde do 80m2 bytu komplet prerabka kupelne, stierky, malovka, interiérové dvere 5ks, vchodové bezpečnostné dvere a vinylova podlaha 15eur za m2? Cena komplet za materiál aj robotu?
Aspoň cca...
@kasssiopea ďakujem pekne za reakciu. Presne tak kupujeme byt - od človeka, ktorý nám to chce hneď aj prerobiť. Je mi jasné, že na nás zarobí ale zarobil by na nás asi každí 😐 pýta si 20 000 za toto všetko čo som uviedla. Po tom co tu čítam, sa mi to zdá ako keby mu dávame 2 000 e a nie 20
To je výborná cena, tých 20 tis a máš to bez starosti. Asi to kupujete ako investičnú nehnuteľnosť, tam to mi cele príde ako veľmi šikovný deal. Dohliadnute trošku na kvalitu kupovaných materiálov, aby to niečo vydržalo.
Ahoj, my sme v októbri ukončili prerábku bytu s rozlohou 80m2. Pôvodný stav, len plastové okná boli. Murovalo sa jadro, robila sa elektrika, stierky, bezpečnostné dvere, podlahu sme dávali obyčajnú, nie vinyl, dvere 4x oblozkove, 2x zasuvacie. Linka z IKEA,ale bez vstavaných spotrebičov, materiál z Obi, Siko, Merkury Market( napr. Úplne rovnaké obklady a dvere ako v obi, siko, ale cenovo úplne inde)IKEA...plus ešte 3x vstavaná skriňa. Robil nám to majster na faktúru, čiže to šlo všetko ofic, trvalo to cca mesiac a pol a bolo to vyše 26 tisíc, skôr k 30. Ale aj so sporákom, prackou, všetkým materiálom, obkladmi, vstavanými skriňami, bezpečnostnymi dverami. Nekupovali sme nábytok obývačka, detská spálňa.
Ja nie, ja mam Landhausdiele drevené
Dobrý večer ono záleží kto to vám to robí my sme si našli pracantou s bazosu prišli pozreli povedali nám materiál kupite vy mi bereme len za práca cca 85m2
Obuchanie starej omietky vyzekanie zrážok na to bol ešte panelový elektriku sadrovanie zrovnanie omietka lepidlo sietka sadrova omietka mamlovka pokládka podlahy zrovnanie odvoz odpadu podotýkam že chalany robily prevažne 2 a sem tam boli 4,5 rohovniky spalety všetko na koplet dreve akurát onka ostavali pôvodne trvalo im to 25dni mali všetko spravené na kompet a pekná práca slušná všetko rovné pekné cena 8000eur stým že boli sme spokojný dal im 9000
Lebo bolo to nemožné firma nam nacenila prácu na 23000 treba pohľadať a naskočiť na 1vu cenovú ponuku
My aktuálne prerábame 3 izbový byt 73 m2 na východnom Slovensku (Humenné) a momentálne sme na sume takmer 40 000 eur a to máme zatiaľ len vymenené okná (3 x klasické plastové okno, 1 x francúzske okno), vyrezanie otvoru medzi kuchyňou a obývačkou, zrovnané steny a stierky v celom byte, sadrokartónové stropy, komplet elektrina s revíziou, kompozitná podlaha (zatiaľ bez nivelačky a pokládky), bezpečnostné dvere, 4 x radiátory, kúpeľňa. Len kúpeľňa nás stála takmer 10 000 e. Ono sa to nezdá, ale to, koľko vezmú jednotlivé firmy, neviete ovplyvniť. A to ešte nehovorím o tom, že nemáme ešte vôbec nábytok a kuchynskú linku počítam tiež cca 10 000 e so spotrebičmi. Možno to niekomu znie ako prestrelená suma vyše 50 000 e za prerábku, ale pri dnešných cenách za materiály a práce, veľmi reálna.

@slniecko5 okná sú už vymenené. Prerabka sa týka len toho, čo som uviedla v prvotnom príspevku