Koľko stojí mesačný nákup potravín pre pár?
Prosím o odpoveď len tie, ktoré bývajú len s partnerom - teda domácnosť dvoch osôb bez detí.
Ďakujem 🙂
350-400 €
Tak ja žijem so 16 ročnou dcérou a či chcem alebo nie, pod 600 eur sa nedostanem. Dcéra ma celiakiu, takže jej potraviny sú drahšie + z tohto dôvodu sa nemôže stravovať v škole.
350-450€
cca 400€ mesacne pre dvoch dospelych
nakup potravin cca 250€ (priemer podla appky), ale dalsich 250€ prejeme v gastracoch
@jaaty my sme traja ,(jeden bezlepkáč+bezlektozový, druhý bezlaktozový), tlačím ako sa dá ale tiež tak nejak.
Skus pohladat temy. Kazdy tyzden je tu taka.
My dvaja 500 e. Ale casto varim, takmer denne, obcas deti pridu na vikend, mam bezlepkovu dietu / je draha a v poslednom case mam taku maniu, ze veci v akcii nakupujem do zasoby.
Ked sme boli dvaja, tak do 200€
okolo 400-500, plus do toho este drogeria/lieky, sem tam nejaka vecera mimo domu..
250-300/mesiac, v tom je aj donáška, káva, obed v reštaurácii. Väčšinou sa ale stravujeme doma.
tak 150-250€ v tom je ale hlavne donaska, zalezi lebo ja mam stravu v praci od zamestnavatela 2 x denne
cca 600€...sme 5ti...
Cca 400.. 3 mesačnú dcéru nerátam, tu našťastie ešte chvíľu prestravujem ja zadarmo 😃
250-300 potraviny, z coho velku cast tvortia bezlaktozove vyrobky pre mna, cca 100 eur nas vyjdu restiky

okolo 250 - 300 €