Koľko stojí podnájom pre dvoch v Košiciach?
Ahojte
viete mi dat info kolko ma tak cca vyjde podnajom v KE s elektrinou, plynom, vodou - bez jedla atd.
Kolko cca sa mám pripraviť a vyhradiť mesačne, že ma to vyjde? Každý platí polovicu.
Diky moc ženy
Prečo si nepozrieš reálne inzeráty? Je tam cena najmu aj preddavky za energie.
500-800 podla velkosti bytu a lokality, samozrejmw jw aj 800+ ak chces nieco vacsie,lepsie, luxusnejsie
zalezi od poctu izieb v byte. cim mensi, tym menej.
@eeffka Ďakujeeem
Dvaja v jednoizbaku je ina cena ako dvaja v 4 izbaku.ak sa potlacite a budes spat s frajerkou v posteli budete platit menej.ak chcea zdielany byt mysli na sukromie a samostatnu izbu.
@rozculena
@daniela1911
@vanilkovazmrzka
Nabudúce radšej ušetrite čas, netreba sa Vám vyjadrovať k téme ku kt. nemáte co povedať.😄👍🏻
@saxana000 Treba súkromie, kedze nejdem s frajerkou tak asi budeme musieť priplatiť. Určite si myslím, že budeme chcieť zvlášť izby. Ale napr takú obývačku netreba vôbec. Cize asi 3izbak hľadať? Kuchyňa sa tiež počíta?
Nabudúce, ty ušetrí svoj čas a použi Google ;) sú tam okrem cien aj fotky, tak uvidíš koľko ti treba izieb.
@daniela1911 Wau, vážne? 😄 Asi keby to chcem spraviť tak to tak urobím.
ak by som mala ist do 3-izbaku len s jednou osobou(cize najom delit dvomi) to by som radsej sla do 1-izbaku/garzonky sama. cenovo to vide podobne ale aspon by som mala sukromie a nemusela sa prisposobovat inym ludom.
Chcem len približne číslo preto sa pýtam tu. Stahujem sa prvy krat od rodicov az o rok aj nieco, cize nejdem robiť velky prieskum cien bytov a porovnávať. Až potom ked to bude nutné.
A s jedlom to teda nechces?
@chillibubble Hmm zaujímavý pohľad. Nad tým som nerozmyslala, ale fajn nápad tiež. Ja zas mám rada spoločnost, ale ak mi to nevyjde tento plan A tak garsonka je super plán B. Dobrý pohľad na vec. 😄❤️
@belllinka Nie, ja nejem nič, aby som bola štíhla. ✨
Bez urážky, ale baby hore naozaj majú pravdu,že na toto je Google a nikto ti do hlavy nevidí , čo konkrétne je tvoja predstava. Nehovoriac o tom,ze vieš nájsť podnájom aj za 400 aj za 1200... a ďalšia vec je,že ceny podnájmu idú neustále hore,takže to co vidíš teraz už v dobe ,keď ho budeš potrebovať ty pravdepodobne vôbec nebude aktuálne. Pre príklad, my sme boli v podnájme v ke v centre pri Steel Aréne pred 5 rokmi a platili sme 400 so všetkým, skus sú teraz pozrieť ceny podnájmu v centre...
@veronikah96 Preto sa pytam približne a nechce sa mi pozerať rôzne byty ked ani neviem aka je predstava a ked o rok to bude stáť inak. Islo mi o cca číslo kolko to realne vyjde ludi v mojej situacii teraz. Stacilo napisat cislo a ne mudrovat, že na googli to najdem. To je každému jasné.
Nehnuteľnosti.sk : 2-izbové byty, Košice, prenájom: 560-1200€.
Nemáš zač
Poviem ti to takto, na margo posledného tvojho komentára. Pred 4 rokmi som v Nitre platila za 3-izbový být 510€. Dnes podobný byt stojí v priemere 850€. Ale, stále vieš zohnať podobný za 600€, ale 950€. Záleží, aký veľký byt chceš, aké vybavenie, či moderný alebo ti stačí pôvodný, aká lokalita (centrum, alebo okraj mesta)...
Tu nejde o nejake mudrovanie ,skôr o to,že keď človek nemá ani predstavu čo konkrétne hľadá, nedá sa povedať ani približná cena. Niekomu stačí 1izbak, niekto potrebuje 3izbak, niekto chce novostavbu,niekomu stačí starší byt, atd... potom sa dá určovať nejaká približná cena plus/minus
@123profil321 Ďakujeem.Tak budem sa držať toho, ze tak minimálne 700€ mesačne budem očakávať.
Vďaka aj za rady tým, čo zodpovedali otázku. 😇
Ja som ti povedala uplne k veci, mas tam vsetko na co sa dalo z tvojej otazky odpovedat.
My ideme dávať do prenájmu, takže som si pozerala ceny, nech mám prehľad, plus mám kamošov v prenájmoch.
Najmenej máš cca 600/650 a to za 2i.
Za 3i ideš od 700 vyššie.
Tieto ceny sú so základnou výbavou.
Ak chcete niečo luxusné, plne zariadený a na dobrom sídlisku (centrum, juh, západ, prípadne sever, ale nie koniec mesta), tak kľudne ide aj od 900.
A potom jedlo rátaj 400-600 eur pre dvoch, aj keď to záleží, či si varíte, reštiky, či máte diéty, špeciálnu stravu, či zjete veľa/málo, či si potrpíte na značky,... Ale to si sa nepýtal.
Podla lokality, podla poctu obyvatelov v byte, o rok budu ceny vyssie takze prispevok nema v tomto momente pre teba ziadny prinos
@vkatush Ďakujem, aj za info o jedle. 😇
Autorka, počítaj: nájom + energie + strava + drogéria + internet + mobil + cestovné/benzín a údržba auta + lieky + nejaké sporenie/poistka.
Ja som sama a moje výdavky mimo nájmu tvoria +/-400€. Ano, niekto by povedal, že je to veľa. 1/5 - 1/4 mi zožerie auto, dosť dávam aj na lieky, slabá imunita.
Na Komenskeho 55m2 2i od 1.1.2025 prenajimane za 750€/mes. Podnajomnikov uz mame. od 1.2.2025 55m2 na juhu oproti starej nemocnici prenajimame rovnako, podnajomnikov este nemame. obidva byty su po komplet cerstvej rekonstrukcii vo vysokom standarde. pod 500€/mes 2i zozenies len bud fakt blbu lokalitu alebo v povodnom stave. a ked sa rozbehne volvo, ceny podnajmov pojdu do uplne sialenych vysok. uz tento rok tie ceny rastli medzirocne najviac vramci celeho SVK, viac ako v BA.
A ešte mi napadlo, nezabudnite na začiatok rátať aj s depozitom, väčšinu je 2 mesačný.
Ked sa rozbehne volvo? To bude kedy?

koľko inzerátov si si pozrel?