icon

Koľko trvá prevod z rakúskej banky na Slovensko?

18. jún 2025

za kolko pridu z rakuskej banky peniaze do slovenskej?
uz je to druhy den a nic.
dlhsie to trva?
ziadna okamzita platba

julialeffer
18. jún 2025

Zalezi kedy ten prevod spravis. SEPA prevod v ramci EU trva asi 2 pracovne dni. Ak ho podas cez vikend alebo mimo pracovneho casu, tak sa len zalozi na najblizsie spracovanie.

autor
18. jún 2025
@julialeffer

Zalezi kedy ten prevod spravis. SEPA prevod v ramci EU trva asi 2 pracovne dni. Ak ho podas cez vikend alebo mimo pracovneho casu, tak sa len zalozi na najblizsie spracovanie.

@julialeffer aha ok tak tipujem ze zajtra

maranco
18. jún 2025

SEPA prevod v rámci EU trvá maximálne 1 pracovný deň, ak je zadaný na pobočke banky môže trvať maximálne 2 pracovné dni.
Okamžitá SEPA platba trvá maximálne 10 sekúnd.

autor
18. jún 2025
@maranco

SEPA prevod v rámci EU trvá maximálne 1 pracovný deň, ak je zadaný na pobočke banky môže trvať maximálne 2 pracovné dni.
Okamžitá SEPA platba trvá maximálne 10 sekúnd.

@maranco to je divne, zevraj posielalil v piatok poobede. hm a ja mam pripisovacie cykly len dooba v mojej banke.

maranco
18. jún 2025

Poslal ti aj nejaké potvrdenie? aký je tam dátum splatnosti?
Ak by poslal v piatok poobede aj po záverečnej bude mať dátum splatnosti v pondelok a v utorok okolo obeda maximálne do 16:00 to máš na účte.
Iba ak by v pondelok bol v danej krajine sviatok, tak by meškalo a dostala by si to v stredu.
Skôr je pravdepodobné že žiadne peniaze neposlali.

tundra
18. jún 2025

Švajciarsko -Slovensko 3 hodiny

autor
18. jún 2025
@maranco

Poslal ti aj nejaké potvrdenie? aký je tam dátum splatnosti?
Ak by poslal v piatok poobede aj po záverečnej bude mať dátum splatnosti v pondelok a v utorok okolo obeda maximálne do 16:00 to máš na účte.
Iba ak by v pondelok bol v danej krajine sviatok, tak by meškalo a dostala by si to v stredu.
Skôr je pravdepodobné že žiadne peniaze neposlali.

@maranco nie nemala som gule, lebo by sa ta osoba urazila ze jej neverim, tak pockam este

maranco
18. jún 2025

Vymysli si že ideš to reklamovať do svojej banky tak potrebuješ im ukázať potvrdenie.

maranco
19. jún 2025

Je niečo nové?

autor
19. jún 2025
@maranco

Je niečo nové?

@maranco nie. musim ist do konfrontacie :(

maranco
1. júl 2025

Ako to dopadlo?