icon

Kontrola počas maródky z dobrovoľného poistenia

fantagiro31
3. feb 2012

neviete či teraz nechodia častejšie? Od koľkej do kolekj chodia?Môžu už v prvý deň prísť?

vierkasteffi
3. feb 2012

ahoj ja som bola DNP na PN som bola od 10 tyždna a žiadna kontrola neprišla 😉
podľa mna to je strašne obmedzujuce ved tehulky potrebuju pohyb na čerstvom vzduchu a kedy asi maju nakupiť výbavičku?

l.s
3. feb 2012

aj ja som DNP a PN kontrolu som mala hned po 1 mesiaci pn-ky a skoro som odpadla zazvonili u mna o5min 10.00hod a to chodievam od 10-12hod von tak mam od doktora no este ze som nesla o par min. skor. A odvtedy uz su 4 mesiace a nic tak snad uz nedojdu lebo koncom tohto mesiaca uz idem na matersku 😉

sante81
3. feb 2012

ja som nemala kontrolu ani raz a to som prelezala prvé 4 mes nonstop doma

simaha
3. feb 2012

Ja som nemala ani raz .Ani pri prvom dietati ani teraz ale vychadzky som dodziavala mala som 10-12 a 14-16.

julinkaz
6. feb 2012

ahoj, ja som bola na PN z DNP 2 mesiace, a kontrolu som nemala. len teraz je to trošičku horšie, nakoľko nám zrušili samostatné DNP a viac mamičiek využíva poslednú šancu 🙂 takže ak vychádzky nemáš, popros lekárku, aby ti ich napísala (ja som mala od 09-11 a potom od 14-16) a ak ich máš, odporúčam dodržiavať 🙂 čert nikdy nespí.

matulat
6. feb 2012

ja som bola PN z DNPod 7 tyzdna a kontrolu som nemala ani raz...Lekar mi napisal vychadzky neobmedzene. Asi je to skor o nahode. Ja som nemarodila castejsie ako 2 x do roka max. 5 dni....neviem podla coho si vyberaju