Kto má nárok na 500-eurový príspevok?
Zahliadla som v diskusiách na fb, že máme dostať ako pomoc nejakých 500 euro. O čo ide? Kto má nárok? Aké peniaze to sú a za čo? 😀 Ďakujem. Nenašla som v komentároch žiadnu odpoveď.
my sme ako mestskí zamestnanci dostali.
@sasa1310 Prajem ti pekný večer. Tak ja zamestnávateľovi nemusím hovoriť nič, ako som už písal, pracujem mimo sk a som spokojný. Tu pomáhajú. Ale nie o tom. Píšeš že štát sa o vás postaral,to ma veľmi teší. Budeš taká zlatá a bližšie mi to vysvetlíš,čo myslíš pod pojmom "štát sa o nás postaral"?samozrejme ak to nieje tajomstvo. Ďakujem
tiez to mohli zjednotit a povedat, ze to bude vyplatene v 9/2022 😒
@sasa1310 no tá pomoc od štátu, je žalostná. Ja viem že aspoň niečo, ale len tým chcú ľuďom zalepiť oči, aby boli ticho. Vždy sa oháňajú EÚ, v EÚ je to tak,alebo inak,musí to byť aj u nás, lebo sme súčasťou EÚ. No keď je tak,nech začnú pri platoch! Nech sú na SK také isté ako majú v tej EÚ a potom môžu aplikovať iné veci. Lenže táto bandou sa oháňa EÚ len tam,kde im to vyhovuje. Neviem v akej oblasti pracuješ, ale ako je možné že učiteľka na základnej škole u nás má plat aký má a napr.v nemeckom Bayerne má 4tis.!!!?je to na zaplakanie
Tie, čo nadavate že máte v štátnej a verejnej správe nízke platy sa spamatajte. Dakujte Bohu, aj tomu kto vás tam dostal, že v dnešnej dobe ste tam kde ste. Dobre viete že sa tam od roboty nejdete pretrhnúť a že tam budete do dôchodku, a niektoré aj dalej.
@alchemilkazltozelena to moze napisat len niekto kto tam nerobi a nevie ako to tam chodi, ach jaj, este aj toto zavidiet 😖🙈
@zobaka ja nezávidím, konštatujem. Áno je tam nízky plat, ale človek má prácu istú a nie je to súkromník, že nevieš či tá budúci mesiac vyplati. A áno, väčšina je tam do dochodku, držia sa tam zubami-nechtami, a ani sa im nečudujem.
@alchemilkazltozelena ja poznam xy kudi, ktori doslova zdrhli z verejnej spravy, smaozrejme nie je miesto ako miesto..
Dostavaju to aj sestry?
Dostáva to statna aj verejna sprava plus nestatny poskytovatelia ZSS tzn.aj súkromný sektor. Cad na ziadost maju do cca 15.10. Treba povedať zamestnávateľovi ze na to máte narok,je to zo zákona,musi vyplatit. Ak nestihne podat ziadost, mozete ho dat na sud a musia vam byt vyplatene. Takže by som tomu predisla a rovno sa spytala ci uz poziadal. Je to inflačna pomoc, 500e v hrubom
@alchemilkazltozelena no to bol teda múdry post. Ani v štátnej správe nemáš istotu práce. Zo dňa na deň ťa tiež môžu vyhodiť a zrušiť ti miesto. A že od roboty sa nejdu pretrhnúť? To môže napísať len niekto, kto o typu takýchto prác nemá ani páru.

@didi2102 veru, ale keď oznamovali v telke ako dostaneme, no, pekne to znelo...