Kto má nárok na 500-eurový príspevok?
Zahliadla som v diskusiách na fb, že máme dostať ako pomoc nejakých 500 euro. O čo ide? Kto má nárok? Aké peniaze to sú a za čo? 😀 Ďakujem. Nenašla som v komentároch žiadnu odpoveď.
@zuzankkaa1 prosím ťa a to podáva zamestnávateľ žiadosť o preplatenie za zamestnancov? A kde?
@linddi ano, zamestnavatel ziada. Na stranke min.soc.prace je to tam vypisane,ako dotacia....aj na fb to ma min.prace aj krajniak, pozri....
@alchemilkazltozelena takých ako ty, ktorí si myslia, že sa všade inde, len nie u teba, od roboty nikto nepretrhne. A nad hlúposťou druhých sa veru nerozčulujem
@sasa1310 ok. Netvrdím že na všetkých pozíciách nič nerobia... Ale uznaj, že sú aj také... A každý to vie
@sasa1310 a prosím neurazaj má, ja ťa neurazam, vdaka
@alchemilkazltozelena neurážam. Je to fakt hlúpe si o niekom myslieť, že nemá čo robiť v práci. Trošku úcty ku každému zamestnaniu. Mimochodom pracujú aj pre teba, tvoje deti a tvoju rodinu.
Je tu, prosím, niekto, kto robí v súkromnej škole a dostal tento príspevok vyplatený? Ďakujem
@hostacka tiež by ma zaujímalo, je október a ja osobne nič, čiže neviem, neviem, tebe došlo niečo?
@alenkavrisidivov nie😒

@alchemilkazltozelena a predstav si, ja v štátnej správe nerobím. Ale mám k nim úctu, že vôbec niekto ešte pracuje pre tento štát (a pre tento ľud - typu TY) pri tých mizerných platoch a kopec roboty