Ktorá banka je podľa vás najbezpečnejšia?
Ktorá banka je podľa Vás najbezpečnejšia ?
@anonym_autor Spermobanka.
Žiadna banka neochráni peniaze pred hlúposťou klienta.
I VÁM MOHOU PRÁVĚ TEĎ VYBÍLIT ÚČET! Jak to poznat a jak se zachránit?
Proti vlámaniu? Či proti prepadu?
Akože v čom bezpečná? Čo od nej očakávaš?
V Každej sú vklady chránené fondom do 100.000e
V Každej sú vklady chránené fondom do 100.000e
@esmey tá ochrana/poistka je len proti skrachovaniu banky
ak ťa podvodník oklame a ty mu pošleš všetky úspory na účet tak ťa banka pred tým, nebude chrániť, nedržal ti zbraň pri hlave ale si mu to poslala dobrovoľne na požiadanie
tak ako keď si žobrák pýta peniaze na jedlo, ty mu ich dáš a on ich použije na alkohol tak nevyriešiš nič že ťa oklamal, dala si mu ich dobrovoľne
ak ťa podvodník oklame a ty mu pošleš všetky úspory na účet tak ťa banka pred tým, nebude chrániť, nedržal ti zbraň pri hlave ale si mu to poslala dobrovoľne na požiadanie
tak ako keď si žobrák pýta peniaze na jedlo, ty mu ich dáš a on ich použije na alkohol tak nevyriešiš nič že ťa oklamal, dala si mu ich dobrovoľne
@anonym_8a3921 Nevieme, čo pod pojmom "najbezpečnejšia" autor otázky myslel. Takže kľudne mohol myslieť aj to, či banka neskrachuje.
@anonym_8a3921 Nevieme, čo pod pojmom "najbezpečnejšia" autor otázky myslel. Takže kľudne mohol myslieť aj to, či banka neskrachuje.
@chrobak7 to bude niekto kto bol podvodom okradnutý a banka aj polícia dala od toho ruky preč
tak hľadá banku ktorá ho ochráni pred sebou samým
@anonym_autor co pre teba znamena najbezpecnejsia?
@anonym_8a3921 pýta sa na bezpečnosť banky a do toho spadá aj prípadný krach. Čo má bezpečnosť banky spoločné s tým ked sám majiteľ účtu sa nechá okradnúť
@anonym_8a3921 pýta sa na bezpečnosť banky a do toho spadá aj prípadný krach. Čo má bezpečnosť banky spoločné s tým ked sám majiteľ účtu sa nechá okradnúť
@esmey vtedy okradnutý rieši, že banka nezabezpečila jeho peniaze a dovolila aby ho okradli
@esmey vtedy okradnutý rieši, že banka nezabezpečila jeho peniaze a dovolila aby ho okradli
@anonym_8a3921 Ako dovolila? To má pracovník banky volať pri každom prihlásení že ste to vy? Fakt sa chcete prihlásiť do IB? A potom pri prevode zazvoní telefón, chcete fakt spraviť prevod?
@anonym_autor v principe kazda. ani z jednej by peniaze nemali zmiznut + kazda musi byt chranena fondom ochrany vkladov. Držat vacsie peniaze v banke vsak nie je dobry napad
@anonym_autor ahoj, ked myslis tie online podvody a podobne tak, ja mam od 17rokov VUB.
Raz som chcela nakupit v 1 e-shope a zamietli platbu, co som nechapala a potom mi volali, ze je to podvodna stranka. Raz mi pod pojmom "microsoft" stiahli 14 euro z uctu nechapala som hned som podala namietku, do par dni som mala peniaze spat, ale ja som tu platbu neautorizovala.
Aj TB je bezpecna, ex si objednal topanky MBT, prisli mu nejaka smradlave fake gucci.
Predajca nekomunikoval. Podali sme ziadost u TB na zamietnutie a vratenie platby a o par mesiacov vratili peniaze.
V CSOB maju kolegovia zle skusenosti, niekomu stiahli 600 euro a banka, ze to nie ie ich vina a dalej neriesili.
Ostatne neviem.

@anonym_autor žiadna