Ktorá banka má účet bez poplatkov?
Dobrý deň
Aka banka poskytuje naozaj účet bez poplatkov?
Dakujem
@zic m bánk nie fio
@alenamihal tak to mas pravdu, ze tvoje peniaze... len vo vseobecnosti ludia robia tuto hlupost... ked si zacala investovat... s akym ocakavanim si to vobec robila? Musela si predsa vediet, ze raz to pojde hore a raz dole... Akurat teraz ti inflacia zozerie to v ponozke.
Samozrejme, bavime sa tu o tom za predpokladu, ze mas nejake "standardne" investicie do cennych papierov (nie pochybne schemy)...
@jasminkaj ano, hocikedy vyberies (prevedies na ucet) kolko chces... teda az do nuly 🙂. Ucet ako taky rusit nemusis (je zadarmo), akurat tam budes mat 0...
- Fio konto ponúka pásmové úročenie. Vklad do 10 000 EUR je po novom úročený sadzbou 2 % p.a. Vyššie úročenie platí pre jeden sporiaci účet fyzickej osoby. K Fio kontu je možné mať platobnú kartu a posielať platby bez obmedzenia počtu medzi svojimi účtami, a v rámci banky. (toto by som si nedaval, naco ti je karta... mozu ti ju zneuzit)
- Fio sporiaci účet úročí všetky vložené peniaze bez obmedzenia sadzbou 2 % p.a., nie je možné k nemu vydať platobnú kartu a počet odchádzajúcich platieb je obmedzený na 4 mesačne. (musis si ustrazit tie 4 prevody / vybery)

@zic ked si 2roky v strate a ide to dole vodou,tak serinkam na to...aspon zachranim ,co som tam dala a nie prist o viac...nech mi nikto nehovori ine..moje prachy,moje rozhodnutie...pride presne to iste co bolo 20r. dozadu...radsej pcham do ponozky a budem mat na chleba ako nic...