icon

Ktorá banka ponúka detský účet zadarmo?

25. sep 2024

Ahojte ktorá banka poskytuje detský účet zadarmo ale naša podmienka je, aby sme mohli aspoň 2x v mesiaci vyberať alebo posielať peniažky z toho účtu. Inak povedané, bude ten účet používať muž aby mu tam. Chodila výplata, tak aby sme vedeli peniažky vyberať. Ďakujem

maranco
25. sep 2024

Každá banka poskytuje detský účet zadarmo, to čo ty chceš je porušenie podmienok banky a môže sa stať, že takú sumu akú ty chceš nebude môcť vybrať z účtu.

Ako môžeš dieťaťu zobrať jeho peniaze a používať na svoje účely?

Výplatu nech si dá vyplácať od zamestnávateľa v hotovosti.

luliu
25. sep 2024

Každá banka, ale závisí na veku dieťaťa ci ti k účtu dajú kartu + nemôžeš vyberať vysoké sumy, je tam obmedzený denný limit

katixx2
25. sep 2024

Napiste mi spravuu

ukgirls
25. sep 2024

ja som mojej otvorila revolut ucet .. sama tam mam ked chodim do zahranicia-pouzivam a linkla som jej na moj .. bez poplatku online a vsetko ide ako ma

jaroslav81
25. sep 2024

ak ti ide o obidenie exekucie, nch si otvori Revolut

sono2
25. sep 2024

@maranco to ma byt účet pre muža nie pre dieťa.

maranco
25. sep 2024

@sono2 peniaze na bankovom účte patria majiteľovi účtu, banka v podmienkach vyslovene zakazuje požičiavať svoj bankový účet alebo svoju platobnú kartu iným osobám a prezrádzať niekomu PIN

slniecko5
26. sep 2024

Včera som včera otvorila deťom Tatrabanku, mám reifessen, takže okamžite platby a dostanú bonus 70 eur aktuálne. Potešili sa🙂. Ruším mBank aktuálne.

autor
30. sep 2024

@slniecko5 a ako často môžeš vyberať z detského účtu?

slniecko5
1. okt 2024

Kedykoľvek, akúkoľvek sumu z bankomatov Tatrabanky. Je ich dosť.

luliu
1. okt 2024

@slniecko5 akúkoľvek sumu z detského účtu určite nie

slniecko5
1. okt 2024

@luliu naozaj? Napis mi, ako to teda je. Máme ich krátko, možno som to zle pochopila.
Raiffeisen ma toto neobmedzene z Tatra bankomatov, predpokladala som, že v tatre to bude rovnako.

luliu
1. okt 2024

@slniecko5 detské účty majú denný limit

slniecko5
1. okt 2024

@luliu ok