icon

Ktorá banka ponúka dve karty pre jeden účet?

katkaleonard
17. jún 2024

Ahojte . Prosím Vás viete mi poradiť banku kde by sme s priateľom mali obaja kartu od účtu? UniCredit a Tatra banka nemá nič také a potrebovali by sme mať jeden účet a dve karty od neho nech si vie aj on vyberať peniažky aj ja . Ďakujem za každú radu. 🙂

Strana
z2
jaen
19. jún 2024

@katkaleonard Slsp..mame tak s manželom

zolik2001
19. jún 2024

@katkaleonard VÚB banka má určite 2 karty k účtu dokonca mne dali 3 Visa, master AJ visa gold a to som ani nepýtal. Tatra banka má tiez 2 karty. Hovorím len o tých čo mám ja. Tiež to môžete urobiť tak že ako píšu karty do telefónu internet banking telefóne a platíte elektronický len výber urobíte buď kartou alebo vo VÚB sa dá vyberať n diaľku cez aplikáciu 200 na 1 výber.

erikajan
19. jún 2024

@katkaleonard Slovenská sporiteľňa

zolik2001
19. jún 2024

@guudy otcovi som dal vydať kartu na jeho meno vo VÚB. Nieje spoludisponent a MM to takto u 5 6 rokov bez problému.

maranco
27. jún 2024

Už k tomu vydala Tatra banka návod
https://www.tatrabanka.sk/sk/blog/navody/zdiela...

Ako banka sa však čoraz častejšie stretávame s tým, že klienti svoju platobnú kartu pridávajú do digitálnej peňaženky svojho manžela, manželky či dieťaťa.
Porušujú tak (zväčša nevedomky) zmluvné podmienky dohodnuté s bankou, čo môže mať negatívny dopad na posúdenie zodpovednosti držiteľa karty za zneužitie jeho platobnej karty.

Kartu je oprávnený používať výlučne držiteľ karty, ktorému banka kartu vydala. Držiteľ karty je povinný znemožniť, resp. zabrániť používaniu karty inou osobou.

Strana
z2