Ktorú banku si nechať: Tatra Banku alebo Slovenskú sporiteľňu?
Ahojte, mám 2 sporiteľne, tatra banku a Slovensku sporiteľňu, ale sú mi momentálne 2 účty zbytočné. Ktorú banku je podľa vás si lepšie nechať ?
@anonym_autor ani jedno. Jedno horsie, ako druhe. V zivote by som nemala ucet v banke, kde su poplatky za vedenie uctu
@anonym_e553fd Ja mám slsp a nemenila by som. To, že tam je nejaký poplatok, sa mňa osobne vôbec nedotýka, nakoľko neustále platím kartou. Ak to niekoho štve, tak jasné, nech zmení. 🙂 Ja som s tým ok.
@anonym_e553fd Ja mám slsp a nemenila by som. To, že tam je nejaký poplatok, sa mňa osobne vôbec nedotýka, nakoľko neustále platím kartou. Ak to niekoho štve, tak jasné, nech zmení. 🙂 Ja som s tým ok.
@anonym_e553fd čsob som si spravila cez net - je zadarmo .
No ešte sú nejaké vymoženosti, ktoré ak splníš máš zľavu ...
a kde ti chodí výplata? Fakt v dnešnej dobe nemáš kartu, čisto zo zvedavosti sa pýtam - nič v zlom. To sa ale fakt naplatíš za poplatky na sipe, šekmi .....
@1radula1 áno ten george je fajn,.
normálne baby, čo platím iba mobilom ... som si ho raz zabudla v aute a pri platení s kartou som sa musela zamyslieť, nad pinom karty 😀
moje myšlienky , teraz tu budem za hlupaňu, čo si ani nepamätá svoj pin ale tak to bolo -- našťastie ako som videla terminál - hneď som si spomenula 😎
Kvôli technológií by som nechala Tatru
@anonym_e553fd čsob som si spravila cez net - je zadarmo .
No ešte sú nejaké vymoženosti, ktoré ak splníš máš zľavu ...
a kde ti chodí výplata? Fakt v dnešnej dobe nemáš kartu, čisto zo zvedavosti sa pýtam - nič v zlom. To sa ale fakt naplatíš za poplatky na sipe, šekmi .....
@1radula1 áno ten george je fajn,.
@elenka.k podla mňa myslí na tie noname banky, ktoré nemajú poplatky za vedenie
mám Tatru bez poplatkov, mne sa páčia, asi ako jediní majú dlhú históriu transakcií, intuitívne prostredie pri platbách
@elenka.k podla mňa myslí na tie noname banky, ktoré nemajú poplatky za vedenie
@sisska96 neviem, ktoré majú zadarmo za vedenie, bez poplatkov a nemusíš spĺňať podmienky, ako napr. 3 príkazy, alebo platba mesačne kartou nad 200 eur. atď. potom ešte som počula, že niekedy mali aj dôchodcovia účet vedený zadarmo, ak nepoužívali banking alebo študenti majú ešte zadarmo ako moje deti, spls a tá zelená, tú má dcéra, vypadol mi jej názov.
tatrabanka sice nema zadarmo vedenie uctu, ale tie technologie, su ovela dalej ako vacsina bank.
a hlavne to user friendly prostredie, sa neda porovnavat so slsp
Ja mám TB a nemenila by som. Účet mám zadarmo, aplikácia je prehľadná, technológie, ochrana.. nemám žiaden problém s ničím..
@anonym_autor ak len medzi týmito dvomi, tak určite nechať Tatrabanku. Mám skúsenosť s oboma. TB je spolahlivejšia, majú veľmi dobrú aplikáciu, sú to profesionáli. Slsp všetko zlé, už nikdy viac.
Tatru si nechaj.
Ak niekomu vadi overovanie=bezpecnost tak no confnt. Fakt dovod zmenit banku za taku, ktora na bezpecnost💩👍
@anonym_autor každá dobrá, okrem sporiteľni. Možno boli kedysi dávno na úrovni, ale už dlho nie, ani náhodou.
@kocuris a v sporiteľni platíš za ich neschopnosť a klamstvá.
@1radula1 neviem ci ste si všimli ale už zrušili tie platny debetnou kartou ako podmienku vedenia účtu zdarma. Už len platby digitálnou kartou podporujú q z tohto dôvodu stade aj odchádzam po takmer 20tich rokoch.
Mam skusenost iba s TB, mam ju od kedy mali akciu na studentsky ucet a vyhovuje mi, mam rada ich appku, bankomatov maju dost, pobociek tiez, mam cez nich aj poistenie a dss

@anonym_autor fíha , ja som zrušila tatrabanku a nechala sporiteľňu a čsob, pri tatra má už nebavilo stále to overovanie a keď som bola chorá ani má to nespoznávalo ...
a tiež je drahá , síce má technologické vymoženosti - ale ide o to či sa využívajú...