icon

Kúpa nehnuteľnosti v Dubaji

lianka123
8. feb 2023

Ahojte, kupoval niekto? Viem mimo temu, ale nevie niekto poradit?

ariannazara
8. feb 2023

Pozri si plackovu ona tam davala teraz video kde realitná maklerka vysvetluje vsetko k tomu. Na instagrame

smajliica
8. feb 2023

Ja som nad tým rozmýšľala. Ale boli to investičné apartmány, ktoré má na starosti správcovská spoločnosť ktorá ich prenajíma a mne by posielali výnos. Pre mňa by boli dostupné iba niekoľko týždňov v roku.

tiezjedna
8. feb 2023

@smajliica to je len jedna z možností... ak máš kapitál, tak si tam môžeš kúpiť svoju vlastnú nehnuteľnosť, ktorá bude len tvoja a nemusíš ju nikomu prenajímať.

melanta
8. feb 2023

Píšeš veľmi všeobecne. Poradiť v čom? Chceš tam mať svoju nehnuteľnosť, kam budeš chodievať alebo chceš mať investičnú nehnuteľnosť, ktorú budeš prenajímať (v tom zmysle, ako píše @smajliica )?

lianka123
autor
8. feb 2023

@ariannazara to som videla a plackova... tej neverim ani ze sa tak vola. Ta cesta urcite nie. Stacilo mi ta cast kde tvrdi zas ako zarobila a ta jej kamoska... to nie su ludia od fachu.

lianka123
autor
8. feb 2023

@tiezjedna no my chceme vlastnu nehnutelnost, ktoru budeme prenajimat.

lianka123
autor
8. feb 2023

@melanta mna zaujima- kupa nehnutelnosti, dajme tomu 1Mil Aed, 4% katastru, service charges od sqft, kolko su napr utility costy a potom ci su nejake schovane costy? Dalej rent, ci musis to oznamit na Rera

engynka
12. feb 2023

@lianka123 ta maklerka co bola u Plackovej je pomerne znama. Bola napriklad v podcaste Startit up a hovorila ako to funguje v Dubaji. Je s nou vela clankov aj rozhovorov v mediach. Ja ju registrujem uz pomerne dlhsie. To ze Plackova s nou urobila live pred tyzdnom ju len viac zviditelnilo medzi ludmi.

loliki
12. feb 2023

@lianka123 Prepáč, chceš kupovať nehnuteľnosť v Dubaji a riešiš to na MK??? Akože nevieš čo s peniazmi, tak si zaplať odborníka, nech Ti poradí.

lianka123
autor
13. feb 2023

@loliki ano na MK je vela ludi, niekto si mozno taku nehnutelnost kupil

lianka123
autor
13. feb 2023

@engynka ano, len Plackova si myslim ze nie je uplne hodnoverny zdroj. tak som to cele preklepla a zistila, ze je to blbost. vela ludi na tom prerobilo peniaze. tie budovy su nekvalitne a stracaju na hodnote uz po 2 rokoch. momentalne icakavaju recesiu, cize tie apartmany stratia hodnotu. je to dobre pre niekoho kto tu nehnutelnost chce realne vyuzivat ako investicia to nema hodnotu. od 2007 im klesla hodnota o 30 az 40 percent. a samozrejme nemas to komu na long term prenajat, pretoze Dubaj ma iba 2Mil obyvatelov, zahranicni pridu iba na kratky cas vzdy.

daniela89
30. nov 2023

@lianka123 ak máte záujem ešte o kúpu nehnuteľnosti napíšte mi správu