Ledva som čakala kedy nasporím istú sumu a teraz neviem na čo ju minúť
Ahojte,vždy boli situácie čo vyžadovali financie.Dlho som bola na nule.No teraz som nasetrila istú sumu a neviem sa rozhodnúť na čo to minúť.Som obyčajná žena,tým pádom aj málo zarábam.Pocas šetrenie som rozmýšľala čo z peňazí kúpiť.Napisem vam pár možností.1,chcela som odísť od manžela s deťmi.No rýchlo som došla na to že sama by som to finančne nedala.Uz mám veľa rokov,hypo by mi samej nedali a po podnajmoch chodiť tiež nie je dobré.2,chcela som si dať napraviť zuby dať si strojček,no už nie som najmladšia.Ked doteraz som vydržala bez už mi to môže byť aj jedno ako vyzerám.3,nakúpiť veci do domu 4,kúpiť si lepšie auto 5,ísť niekam na dovolenku s deťmi.Ktoru možnosť by ste si vybrali vy?Najradsej by som splnila všetky tieto body,no na to nikdy nebudem mať dosť peňazí.Doba je zlá, všetko sa zdražie,asi si nechám peniaze ako rezervu do budúcna..
kedze si mozes vybrat len jedno z toho, asi to nebude zas taka velka suma. byt tebou necham si to do rezervy… setri dalej a potom si nieco spln aby si neostala na nule…
Nooo odísť od manžela … asi teda nie je tak pri manželovi zle keď ostaneš radšej v pohodlí a bezpečí financií .. no a zúbky napraviť ? Píšeš že nie si najmladšia … predpokladám že si ešte relatívne mladá keďže strojček sa dáva na ,,trvale ,, zuby a starší ludia už majú väčšinou zúbky urobené … ale ja by som určite investovala peniažky do seba a dopriala si niečo po čom túžim ,, zuby sú podľa mňa základ tie by šli ako prvé !! Potom možno nejaká dobrá kadernicka a kozmetika … a šetrila by som ďalej asi 😄😃 v mojom prípade mám všetko nepotrebujem teraz nič co by som si mega chcela dopriať ale keby som na tvojom mieste idem do tých zubov ..
Kolko mas rokov, ze sa Ti zda zbytocne investovat do zubov, resp. ze Ti je jedno ako vyzeras? Ja mam 51 a teda stale mi zalezi na tom, ako vyzeram a ci mam napr. zuby v poriadku. Si aspon o 20 rokov odo mna starsia?
isla by som na dovolenku, zivot utecie a tebe ziadne pekne spomienky neostanu
investovať do zubov je dobrá voľba, neváhaj
išla by som s deťmi na dovolenku
@angelous1991 Je mi pri ňom zle,len ako sa hovorí ešte nebolo tak zle aby nemohlo byť ešte horšie.
@dskjhfdlkdjhl Mám 33 rokov
@elizabet173 Robím predavačku,neviem aký kurz by sa dalo spraviť aby som mala lepšie platenú prácu.Momentalne robím na skrátený úväzok skrz škôlku.
A 33-rocnej zene je jedno ako vyzera, ake ma zuby? Nieco teda nie je v poriadku.
Ja som mala strojcek ako 33 rocna :D a najlepsie minute peniaze 🙂 Doporucujem. 33 rokov? Stale mlada zenska. Za 10 rokov mozes mat noveho chlapa a lietat s nim na tie dovolenky ...
Mas 33 r cakala som, ze napises 50 🤣
Isla by som s detmi niekam na dovolenku aj, ked len par dni sama bez muza s detmi.
@dskjhfdlkdjhl Ja som sivá myška, málokto si ma všíma,takže áno je to jedno ako vyzerám.Pre seba nedoprajem si nič,len pre deti.
@kittykat22 Nového chlapa už nebudem mať.Vsetci dobrý chlapi sú už zadaný.
Tak to je chyba, dopraj si niečo pre seba, maj sa trochu rada. Aj ty si doležitá, nielen ostatní. Začni tými zubami, potom dovolenka a ak sa nepodarí, tak aspon víkend niekam.
No, len toto je ten najhorsi pristup samej k sebe. Kazdy si je strojcom svojho stastia, Ty si si vybrala, ze seba zapries, ale prave preto si ta ani druhi vazit nebudu. Ked prides na to, ze si v tomto urobila chybu, tak uz mozno bude pozde. Skus o tom aspon premyslat.
@dskjhfdlkdjhl tak ty tu pises 3ti prispevok kde zhadzuje autorku. Na to, ze mas 51 rokov tak sa spravas strasne. Nazor si uz vyjadrila, tak nechapem preco mas potrebu sa tu 3x vyjadrovat na 200 sposobov co je podla teba najlepsie. Mas ty vobec deti? Lebo vsetky tvoje prispevky su len JA, JA, JA, jAAAAAAAA
@dskjhfdlkdjhl Tu vetu tak nemám rada že každý je strojcom svojho šťastia.Neni to pravda.Najdolezitejsie je zdravie.No potom hlavne peniaze treba.Ked človek nemá peniaze,príklad nemôže odísť z nefungujuceho vzťahu.Ked nie sú peniaze nemôžu si ľudia dovoliť svoje bývanie.Nemozu si dovoliť platiť deťom školu vzdelanie.Nemozu si dovoliť dopriať sebe čo by chceli,nemôžu kúpiť kvalitné potraviny atď atď.Takze tá veta stráca význam,keď človek nemá peniaze nemá nič.
Odporucam Ti urobit nieco pre seba. Nie pre deti, nie pre niekoho. Pre SEBA ❤️ ostatne sa pohne samé ❤️
Chod do strojčeka, ako ti pisu baby vyššie, urob dačo pre seba..máš len 33, keby ma 46 tak to je iné....ale v podstate si stále mladá i keď si tak popri rodine a starostiach nepripadás 😉🌷
No ja mám 37 a úplne vážne zvažujem, že od nového roka idem 2.x na strojček 😃. Ale po 2.x uz iba na ten priesvitny. Po 1. raze mi vysli zadne osmičky a trochu sa mi zatlačili päťky a vadí mi to.
33 rokov nie je veľa rokov! 🙂
@saraxyz Nič sa nepohne samé.
33 si stará na zuby? Odchod od muža? Si robis srandu 😂 setri ďalej, ak nie si ani o jednom presvedčená, tak to proste neminaj. Strojček na zuby je podla mna vyhodený.peniaz, ale opravené, ošetrené, zuby nie... Mozno investuj do niečoho co ta posunie inde po pracovnej stránke?
@kittykat22 Nemyslim si, ze autorku zhadzujem, len mi je luto, ze taka mlada zena nedba o seba. zato, ze Ty si to pochopila inak, zato ja naozaj nemozem.
Si mladá baba, zameraj sa na to, čo môžeš zmeniť, to sú napríklad zuby. Keď nebude šťastná mama, nebudú šťastné ani deti. Poznám upratovačku, čo si dala robiť zuby ako 40 ročná, hneď vyzerá mladšie.
Autorka-treba len zacat, lebo fakt o par rokov zistis, ze si robila chybu, ked si o seba nedbala, ale potom uz fakt moze byt pozde. Si mlada zena, 33 je fakt mladost.
@simca06022011 Keby som mala strojček 2-3 roky a kopa peňazí to stojí.Sice sú to moje našetrené peniaze.No keď to dám,tak nebudem mať skoro nič.Aj keď vždy som túžila po tom mať krásne rovné zuby.No tak isto vždy som túžila po tom aby som mala šťastné manželstvo..
@dskjhfdlkdjhl Ja sa niekedy cítim ako keby som mala už 60r
nikto si ta nevsima, lebo ty si samu seba nevsimas. A to co vyzarujes do okolia, to sa k tebe vracia ako bumerang. 33jka je super mlady vek, uz clovek nie je tak sprosty ako 20-tnik a vladze stale zlepsovat svoj zivot, ak chce.
Chod si oddychnut do Talianska, daj si aspon pekne saty, Taliani vedia zenu pochvalit, treba ti sebavedomia ako sol, dievka. Ked ho budes mat, odides od chlapa aj s malo peniazmi. Je to o odvahe a sposobe myslenia.

Viac by ma trapilo ze zijem v nestastnom manzelstve…
Odkladaj dalej, mozno raz bude aj na odchod od manzela