Lekárka odmietla vypísať papier na poistné plnenie

jankaviel
19. mar 2015

Ahojte mamicky. Dnes sa mi stala nemila skusenost pri osetrujucej lekarke. Odmietla mi vypisat papiere na poistne plnenie z komercnej poistovne. Ona na to nema cas a taketo veci nerobi. Nech si to pride vypisat posudkovy lekar. Mate s tym niektora skusenost? Ako ste postupovali? Dakujem za Vasu reakciu.

0silvia0
19. mar 2015

@jankaviel nemá tvoja lekárka výpis úkonov, ktoré sú platené a ktoré by mala vykonávať? Naša lekárka to má vypísané na nástenke v čakárni...
...inak jej konanie sa ani nedá slušne komentovať...

svetluska82
19. mar 2015

S odmietnutim nie ale s vypisovanim su lekari dost neochotni. Syn ked mal uraz tak zubarka to vypisovala vyse mesiaca bola som tam kvoli tomu asi patkrat furt odbehnut z roboty. Potommi srstricka pivedala ze ju musim pekne poprosit nakoniec vypisala na pockanie za 5min. Ale hrooozna neochota. Podobne aj nainych oddeleniachpri inych lekaroch. Nejako to odkladaju. Ako tak rozmyslam tak mesiac vzdyto trvalo.

frapper
20. mar 2015

@jankaviel Dá sa to aj bez vypísania lekárom.Ja to pre klientov v AK robím tak,že prefotím lek.správy,potvrdím overenie,s klientom vypíšem časť,ktorú vypisuje klient.Myslím,že to tak robia aj iné poisťovne.Ak to máš v ALLIANZ iď na pobočku,zober lek.správy,povedz čo potrebuješ a určite to vybavíš aj bez toho,aby to lekár vypisoval.

xkittikex
20. mar 2015

@jankaviel súhlasim s @frapper, mne sice lekar vypisal za 5eur(ale to Allianz tiez vratil),ale keby som odovzdala len lekarske spravy aj tak by nebol problem...

666peter666
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maznacik007
25. mar 2015

@666peter666 NESPAMUJ

mariapuskasova
14. jan 2016

@jankaviel ak s tym mate problem viem vam pomoct

fulopovai
1. feb 2016

Zdravim Vas, som po uraze a operacii laveho zapästia, ako som si precitala, mozem teda dat do poistovne len spravu od osetrujuceho lekara?

frapper
1. feb 2016

@fulopovai Zájdite do svojej poisťovne,zoberte lekárske správy,tam si ich prefotia,originály Vám vrátia a vypíšu tlačivo k poist.udalosti.Musíte mať dodržanú dlžku liečenia,ktorú máte vo VPP-skontrolujte si to.

mijo53
1. feb 2016

Funguje to tak, ako píšete, horšie je to keď si klient uplatňuje poistné za trvalé následky, tam musí vypísať a potvrdiť lekár. Do Allianz sa dá zaslať aj cez internet, cez ich stránku. Tlačivo z poisťovne vypísať alebo stiahnuť z internetu, vyplniť, podpísať a nascanovať aj so správami od lekára

frapper
1. feb 2016

@mijo53 Áno na TNU,musí posúdiť lekár.V Allianz už nahlásite aj cez internet,máte pravdu,kto si vie s tým poradiť,nahlási si to pohodlne z domu,nemusí nikam chodiť.