icon

Má ČSOB banka funkciu okamžitého prevodu?

Dnes o 10:10

Dobrý deň, ČSOB banka ešte nemá okamžitý prevod ? Poslala som peniaze z ČSOB do slovenskej a od rána ešte neprišli.

anonym_12163b
Dnes o 10:12

Všetky banky majú už dávno povinne okamžite platby

maranco
Dnes o 10:16

Pozri si detail platby či si na naozaj poslala okamžite, alebo obyčajne.
ČSOB spustila okamžité platby okolo 7.10.2025

autor
Dnes o 10:17
@maranco

Pozri si detail platby či si na naozaj poslala okamžite, alebo obyčajne.
ČSOB spustila okamžité platby okolo 7.10.2025

@maranco normálne, ja tam nikde v internet bankingu nevidím možnosť zadať okamžitú platbu. Len dátum splatnosti môžem nastaviť.

zuzubb007
Dnes o 10:19

Prídu peniaze hned za minútu

mimaapeto
Dnes o 10:19

áno má dnes som si preučtovala peniaze do SLSP behom pár minut som ich mala na účte

autor
Dnes o 10:23

Prosím vás a kde zadávateľ tú okamžitú platbu ? Mne to vôbec takú možnosť neponúka

janina1127
Dnes o 10:26

Keď zadávam v app platbu, tak pod sumou je možnosť Okamžitá platba predsa.

autor
Dnes o 10:27
@janina1127

Keď zadávam v app platbu, tak pod sumou je možnosť Okamžitá platba predsa.

@janina1127 ja tam nič také nemám

anonym_b05b5f
Dnes o 10:28

Skus si aktualizovať apku ,asi preto to tam nemáš.

autor
Dnes o 10:30
@anonym_b05b5f

Skus si aktualizovať apku ,asi preto to tam nemáš.

@anonym_b05b5f nedá sa, posledná aktualizácia mi píše 26.1 a tú mám spravenú 😌

janina1127
Dnes o 10:33
@anonym_autor

@janina1127 ja tam nič také nemám

@anonym_autor No moja aplikácia vyzerá úplne inak teda.

maranco
Dnes o 10:36

Akú máš verziu Androidu?

Aplikácia je podporovaná pre telefóny a tablety s OS Android 9.0 a novší.
Pre OS Android 5 až 8.1 je k dispozicii staršia verzia (v9.5.x), bez dalšej podpory a aktualizácií

danielle21
Dnes o 11:30

Moja apka uz davno vyzera inak

simsalabim
Dnes o 11:36

Mne nedavno prevadzal vecer okolo 5 peniaze synovec z TB. Na Mbank boli pripisane az na druhy den pred 12. Tiez som nechapala 🤷‍♀️ Aj som rozmyslala, kde sa postazovat - ci TB alebo Mbank.

maranco
Dnes o 12:54
@simsalabim

Mne nedavno prevadzal vecer okolo 5 peniaze synovec z TB. Na Mbank boli pripisane az na druhy den pred 12. Tiez som nechapala 🤷‍♀️ Aj som rozmyslala, kde sa postazovat - ci TB alebo Mbank.

@simsalabim keby vtedy poslal 1 cent aj niekde do inej banky tak by vedel či má výpadok TB alebo mBank
ja na FIO mám predvoľbu poslať iba okamžite a ak zlyhá okamžitá platba neposlať obyčajne, a potom by som sa rozhodol čo ďalej

simsalabim
Dnes o 13:07
@maranco

@simsalabim keby vtedy poslal 1 cent aj niekde do inej banky tak by vedel či má výpadok TB alebo mBank
ja na FIO mám predvoľbu poslať iba okamžite a ak zlyhá okamžitá platba neposlať obyčajne, a potom by som sa rozhodol čo ďalej

@maranco tak ja som tie peniaze nejako surne nepotrebovala, napadlo mi az na druhy den, ze aha, ved este nemam notifikaciu, ze boli pripisane a ked som to skontrolovala, stale neboli pripisane. Ozvala som sa mu, on mi poslal printscreen s tym, ze to vcera od neho odislo... a potom asi hodinu na to mi cinkla notifikacia. Ani som to nestihla nejako zacat riesit.