Má niekto skúsenosť s firmou Obnova-domu.sk?
Ahojte, prosím vás nemáte niekto skúsenosť s firmou obnova-domu.sk ?
Chceme ísť zatepliť a chceme to skúsiť dat cez dotáciu. Včera bol u nás aj pán zo spomínanej firmy.
Chcela by som vedieť len recenzie, či náhodou niekto neriešil cez nich.

@dada5000 však ok, ja chápem že prídu robiť o dva tri mesiace a ešte k tomu v plnej sezóne. To je v poriadku. Ale 70 percent záloha sa mi zdá privysoká. Ja som doteraz nikdy toľko nikomu neplatil dopredu, možno tak 20-50 percent. A ešte otázočka. Vy ste uzavreli zmluvu koncom marca? A do akej výzvy v rámci dotácie Obnov dom ste sa prihlásili?
@koto1 my sme uzavreli zmluvu v polovici februara, teda sme v tej marcovej. Len uhradu sme robili koncom marca, lebo sme potrebovali sklbit aj ine prace, mimo obnovy domu, tak aby sa nam majstri nekrizovali, a pekne na seba navazovali. Lebo po zaplateni zalohy sa nam zacali hned ozyvat majstri z obnovy domu s casovym prehladom kto kedy moze zacat.
@koto1 pýtam sa lebo posledná štandardná výzva č.6 bola ukončená myslím registrácia tuším v decembri 2024
@koto1 nie, tento rok su 3. Posledna musi byt vyplatena do konca marca 2026. Uz septembrova vyzva je na hrane, lebo prace musia byt ukoncene, cena komplet vyplatena a este kontrola by mala prist. To neviem nakolko je realne za 6 mesuacov to stihnut
@koto1 nie, tento rok su 3. Posledna musi byt vyplatena do konca marca 2026. Uz septembrova vyzva je na hrane, lebo prace musia byt ukoncene, cena komplet vyplatena a este kontrola by mala prist. To neviem nakolko je realne za 6 mesuacov to stihnut
@dada5000 tak pokiaľ viem v tomto roku bola vyhlásená len jedna výzva a to Obnov dom mini 2. Aké tri myslíte? A výzva obnov dom mini 2 nie je štandardná výzva, tam je Max dotácia 10 000 a ešte musíte splniť maximálny príjem na člena domácnosti.
my sme spokojní s touto firmou, všetko prebehlo ako malo a nemusela som sa strachovať ako sused ktorému sa stále hádali na stavbe majstri, ale to bola iná malá firma nemohol ich posla preč lebo iných nemali, my sme taký problém nemali tak vidím že to je ok, my odlahlo keď som videla suseda
My mame od nich tepelko a zateplenie a obávali sme sa aj my dosť ale išli sme do rizika co sme nespali 3 dni s manželom a teraz sme zažiadali uz o vyplatenie dotácie,konečne po pol roku ale samostatná realizácia bola veľmi pekná aj pekne zateplili a aj tepelko za pol dňa hotové.
@evickac chcem sa opýtať ake ste mali skúsenosti s firmou a ta vysoká záloha toho sa obávame
my sme spoko
@murkosx záloha je vždy lepšia ako u nášho suseda kde mali menšiu zálohu ale potom 5x museli doplácať a nakoniec to mali za dlhšie a drahšie a samozrejme bez papiera, podla mna to je obrovske riziko
@petronela888 aj my sme museli doplacat..to nemas istotu, ked das velku zalohu, ze cena bude pevna

@dada5000 však ok, ja chápem že prídu robiť o dva tri mesiace a ešte k tomu v plnej sezóne. To je v poriadku. Ale 70 percent záloha sa mi zdá privysoká. Ja som doteraz nikdy toľko nikomu neplatil dopredu, možno tak 20-50 percent. A ešte otázočka. Vy ste uzavreli zmluvu koncom marca? A do akej výzvy v rámci dotácie Obnov dom ste sa prihlásili?
@koto1 pýtam sa lebo posledná štandardná výzva č.6 bola ukončená myslím registrácia tuším v decembri 2024