Má niekto skúsenosti s poistením v ING?
Má niekto skúsenosti s poistením v ING? Pri jeho založení mi boli nasľubované pekné výnosy už po 5 rokoch. Avšak prišla kríza a to, čo som do toho vložila sa nerovná ani polovici toho, čo by mi bolo vyplatené, ak by som s poistením teraz skončila. A ešte k tomu som na RD, takže zo 190 Euro som rada, že poplatím ako tak to, čo je potrebné. Tiež od budúceho roka je zrušené dať si to do daní (aspoň tak sa pri zaplatení 12000ročne vrátilo cca 2000 Sk- píšem ešte v starej mene). Poraďte - pokračovať, alebo zrušiť? Má to nejakú perspektívu?
ING je jeden šit, neviem dostať od nich peniaze, ktoré som si tam sporila 6 rokov, napísala žiadosť o zrušenie poistky a po 7 týždňoch mi prišla odpovaď, že nemám jeden mesiac zaplatený, tak mi opať stornovali žiadosť a zase musím čakať, poistiť to vedia ale ked cchce človek svoje peniaze tak sa ich nepočkám ani .......... už nechcem v živote vidieť poisťováka 🙂))))))))))))) 🙄 🤐
ma niekto skusenost s vyplacanim nemocenskych davok ? pri pripoisteni dakujem
@luci112 aj mojmu dali ze ma dlh
@janea ahojky ,stale platis ING poistku?Moj muz 10 rokov rocne 400€ a teraz mu chcu dat iba 1500€ ,no myslim ze iba tahaju ludi za nos a za dalsich 10 rokov ti daju dvojnasobok toho co mojmu muzovi,som rada ze to rusi teraz nez im platit nadalej take peniaze
@happyfrog80 ach, nestras ma... hej, stale som to nezrusila, neviem sa k tomu dokopat, ...uz aj idem volat agentovi, a zas si poviem, ze predsa, co ak sa mi nieco stane, moj syn bude potrebovat peniaze do zivota... ja uz tiez platim cca 10 rokov 33 evri mesacne... vypis na vyrocie zas nedosiel... no som ukazkovy priklad financnej negramotnosti... ale aspon to som rada, ze som mu nepodpisala nove zmluvy namiesto starych, ako mi minuly rok navrhol, ked som mu vravela, ze by som to xcela zrusit, tak dosiel s dalsimi prepoctami, ako uzasne ma prepoisti...
@janea no vidis mas stadtie ze si to nevzala,my sme to urobili a natiahla nas puča,platime rocne o 200€ vuac ,teraz to rusime bo to je vela a ing bude beztak citit krizu uz stale ,ze vraj je kriza a jednotky nemaju dobru hodnotu ,cize tu poistku co 10 rokov platil ta je odlozena 2 roky cize uz ju ma 12 rokov a nova je 2 roky ,za tuto novu prdlajz dostaneme a hentu sa chcem spytat ci to teda mozne tu vypoved zrusit a pockat si na lepsie jednotky j ked neverim v lepsie.Cize ako rozumiem my uz na tu nebudeme nic platit iba cakat kedy to predame.No zatial nam akoze 15/12 zrusia tu 10 rocnu a tu 2 rocnu nam sami odseba obnovili ,som im to tam poslala ze co to na byt ved som do vlastnych ruk napisala ze to rusime.Platit je lahko ale vyplacat je tazsie.Ja uz poistovnu nechcem ziadnu ,vsetky pojdu dole vodou ,minuly rok som zrusila generaly a za 10 rokov platenia 600€ rocne som dostala 4500€ a som rada ze tam viac nemusim davat ,kazdeho oklamu.Ze za 20 rokov distanem milion haha .Ja zijem v zahranici a tu nikto nema take sporenia tu to ani nerobia iba slovaci okradaju ,tu na ING len sporiaci ucet 😉 ,ale tymto si privolavas uraz ,radsej nemysli na to najjorsie a dufam ze ta neosklbu .
@janea @happyfrog80 baby zrusit,zrusit,zrusit...su aj ine poistky ja lacnejsie. Ing nema vyznam. To co do toho date sa vam nikdy nevrati,tak ako vam naslubovali...vedia len kecat a ked maju plnit,tak davaju ruky prec.
@happyfrog80 vdaka za nazor, fiha, tak vidim, ze to naozaj skusaju na kazdeho... agenti maju za kazdu novu zmluvu tucne provizie- cize to je idealne pre nich, ty povies, ze xces zrusit, oni ze vyyyborne, ako dobre ste sa rozhodli, ved stare zmluvy su tak nevyhodne, a potom zacnu ze ale mame nieco nove- blaa blaaa, a ty mas pocit ze ved ked som spravil tak mudre rozhodnutie, aha, ako mudro mozem dalej zabezpecit rodinu, a podpises novu zmluvu... a sup, agent ma proviziu v kapse... uz ma zarobene... a tym cakanim na lepsiu hodnotu bodov-hej to vravel aj mne, ale ktovie kolko sa nacakame, mozno keby sme vybrali hned a supli na nejaky terminovany, aspon inflaciu vykryjeme, a takto len cakame a cakame... ja ani neviem ako sla hodnota bodov posledny rok- kedze ten *** agent mi zas , ako vzdy, neposlal vypis... ja som tiez v zahranici, cize tazko sa mi s nim skontaktovat, roky plynu, a peniaze sa hazu do kosa... vy ste to rusili k nejakemu konkretnemu datumu vyrocia, alebo to slo relativne hocikedy? vdaka
@janea ziadost o zrusenie sa dava min. 6t pred vyrocim. Ani mne nedorucovala vypisy-aby som nevidela tu nizku odkupnu hodnotu a potom ked som si ho z centraly vyziadala tak prisiel po vyroci,tak som prepasla zrusenie. A ked sme s ing koncili, tak este na drzovku ze aj pre deticky maju vyhodne poistky a bla bla bla. Pozeram na nu ze ci je kompletna. Tak ja rusim,ze som nespokojna a ona mi ide dalej vykecavat o ich produktoch. A tiez prehovarala-to len teraz bola kriza,to sa zlepsi,fondy porastu... gule makove. Co najskor zrusit a mat svaty pokoj. Tie peniaze viem aj inaj minut,nez na takuto spolocnost.
no moj to zrusil k datumu vyrocia co bolo v septembri ale prachy mu podlu az 15 decembra a my neplanujeme ist domov najblizsi rok a teda peniaze nie je sanca dostat do ruk ,svokre uz aj splnomocnenie vyprdalo,pytaju ze na konzulat ze jakusik apostilu ,mohli by sme sa im vysrat na to ,nez by nam to za 30 libier poslali a vybavili v londyne tak by bolo neskoro ,tak dom napisala ci sa ta jedna by ktoru nic uz nevklada nemoze ta vypoved zrusit bo to je smiesna suma boze sak to je investicne sporenie,pri zalazani mu hovorili ze az do 90 tich rokov jeho zivota to moze platit ,a teraz uz ze to ma na dvadsat rokov ze co nepockal ,no nevidim z toho ziadne bohatstvo aj keby pockal 20 rokov ☹ to su zmrdi
@bapi1 a divim sa ze o tom este nie su clanky jak odrbavaju,myslim tiez nedosié vypis pred vyrocim ,jedine co si u nich je dobre zalozit sporiaci ucet kde nic neplatis a peniaze rastu ,ale tiez pomaly
@janea moj chcel vediet kolko su vo vyhide fondy std a finsnč.poradkina mu odkazala ze by bola rada keby prisiel domov a porozpravali sa o tom.tak on bude kvoli nejakej pi...i cestovat z Uk?to je vrchol ze ho nemoze informovat cez email ,sak aj preto to chceme zrusit,a jak mu dala tu druhu zmluvu co plati 2 roky tak do zmluvy mu ani cislo poistky nedala.Tak neviem ci si nerobja dake machinacie s tym .Ake myslim ze malokto vydrzi do 20 rokov platit ,to je dlho a nakonie pride total kriza ze nedistanu ani korunu 😀
@anagram osetrite tak,ze ju zrusite 😉 ci chcete aby vam vtlacili do hlavy karelaby a vtlkali iluzie o novych, lepsich, vyhodnejsich produktoch? A z 50 € bude 70 € ale pozor neruste to-lebo pridete o miliony! Prepacte, ale uz sa na tom smejem, aki su ti poistovaci drzi a nauceni klamat. A hlavne pre prachy osklbat i kamarata.
treba ist za svojim agentom a spytat sa na ciastocny odkup,.. ja platim poistku raz rocne, cize vzdy pred zaplatenim sa opytam ci a to da a podpisem suhlas s ciastocnym odkupom, ktorym zaplatim poistku na dalsi rok,..da sa to len vtedy ak mate aspon jednorocne poistnena ucte, okrem sumy ktora je potrebna na ciastocny odkup,.. inak suhlasim s bapi1 ja si poistku vobec nenavysujem uz cca 8 rokov, inak by som uz platila neskutocne peniaze,.. a tymto ciastocnym odkupom to riesim asi kazde 2 roky, nechcem tam zbytocne davat ziadne peniaze,.... ale ani ju nechcem zrusit, chcem byt poistena, ak by sa nieco stalo tak ason decka nieco dostanu , nie vela ale zatial som tam dala ovela menej, nez by dostali 😀
ak mozem poradit rychlo sa pratať od investičneho poistenia.požiadala by som o odkup.a hotovo a skončila to.je to bud hop alebo trop neni tam žiadna garancia ani nič take a ak ma človek rodinu tak od takychto veci očakava nejaku tu garanciu.odporucila by som klasicku kapitalku a k tomu nejake tie rizika podla vlastnej volby. 😉 ale to je každeho osobny nazor.
investičné životné, ale väčšinu mám v dlhopisoch,..
Kto s tym chce poradiť, nech sa mi kludne ozve. Vysvetlím všetko o IŽP aj KŽP. Je to výhodný produkt akurát pre sprostredkovateľa a poisťovňu.

@zuzulina265 asi si jedna z mála spokojných. Ale ja po zlých skúsenostiach s touto poisťovňou, som rada, že mám už od nej pokoj.