Má táto minca hodnotu ako 2 eurá?
Dobrý deň. Má táto minca dáku hodnotu ako 2 eu?

celkom nerozumiem prečo by mala mať inú hodnotu ako 2€ ...
to je bezna minca bezneho statu. Keby to malo mat vacsiu hodnotu...tak cestujem do Litvy, a vsade zhanam tie mince.
Ty si asi myslela ze je to daco specialne, ze
@majka2 pozor, to ze niekto pyta 17 eur vobec neznamena ze to niekto kupi za 17 eur. Pytat mozes co chces a mimochodom UNC je uncirculated takze henta neprebahla obehom , ta tvoja je iny pripad
@yosi tiež som sa cudovala, keďže už sa tu objavili takéto témy ohľadom obehovych mincí. Až keď moja mamina mi dala podobnú otázku, tak som sa dopatrala, že súčasní nevzdelani novinári púšťajú do novín/na web rôzne články typu " možno nosíte v peňaženke poklad" a podobne blbosti, nezistia si, že obehove mince nie je to isté ako napr. unc a keďže ľudia majú tendenciu veriť všetkému, čo je v novinach/na webe, tak už sa nečudujem takýmto otazkam
@martinmmartin ale to nieje bazár že to daka súkromná osoba predáva
@majka2 ahoj, toto je super stránka kde nájdeš pamätné mince, ktoré majú vyššiu hodnotu ako obyčajne 2€ a môžeš ich získať náhodne. Proste keď ti vydajú v obchode.
Za toľko ako sú na tej stránke sa predávajú aj medzi zberateľmi na Slovensku.
https://www.nunofi.sk/litva-4/
Máš to tam podľa štátov. Kľudne popozeraj. 🙂
@majka2 a k tvojej mincí. Je to obyčajná obehova 2€. Nie je pamätná. Čiže má hodnotu 2,00€.
https://www.euromince.sk/sk/sypane-sady/313-lit... (tu je cena za celú sadu, ktorá nebola v obehu)
@majka2 toto je normálna obehova minca
Dobrý deň. Bohužiaľ táto minca má iba nominálnu hodnotu.
@biba_18 A ja mám na predaj staré mince aj papierové peniaze
@divadanotak A ja tiež papierové peniaze staré ale aj staré mince ja mám tiež na predaj ale neviem majú hodnotu a či vôbec majú nejakú tú to hodnotu mám veľa staré mince a pár teda menej papierové peniaze staré a ja mám len mne sa vôbec nedarí predať žiaľ smola
To je obyčajná obehová litovská minca, nemá hodnotu
@juliana538 gratulujem
@biba_18 A ďakujem Bibka začo
@juliana538 napísala mi:
juliana538
•
Dnes o 00:19
@biba_18 A ja mám na predaj staré mince aj papierové peniaze