icon

Má úrazové poistenie pre deti zmysel?

martinatom1
18. nov 2023

Ponukaju nam urazove poistenie pre deti. Nechapem hlbsi zmysel toho, ze platit poistne, ak dieta si zlomi ruku, tak dostane (dajme tomu) 100euro...zivot a zdravie to samozrejme neochrani... naco je to dobre? Ma mi to byt akoze menej luto ak dostane peniaze? Alebo je ina pointa? Unika mi nieco? Dakujem.

Strana
z2
kalifka
19. nov 2023

@sasa1310 mi sme to mali takto, keď sme brali hypo. Teraz to už môže byť inak 😊

natiblaskova
20. nov 2023

100 eur za zlomenú ruku? To by bola veeeelmi zla poistka 😂My máme. Robila som si ju sama 😉 máme tam obrovské zľavy aj benefitný program.

mastermalphite
20. nov 2023

@martinatom1 Dobrý deň... Poistenie odporúčam dať ale zameral by som sa aj na kritické choroby. Bohužiaľ musím povedať že sme mali zlú skúsenosť kde 2 ročné dieťatko dostalo mozgovú príhodu. Dostali sme zaplatenú plnú sumu vo výške 10 000€. Stále je to málo nakoľko pracovať s postihnutým dieťaťom... Pobyt na vyliečenie a pomoc pre dieťa na jeden mesiac dvakrát do roka je 8000€.. A čo potom? Zdravotné poisťovne tieto liečby nechcú hradiť tak musíte hradiť všetko sám.
Druhá skúsenosť je že moje druhé dieťa začalo chodiť od troch rokov na tance.. A už mala úraz ktorý poisťovňa opäť preplatila...
Musíte ale zvážiť či treba poistenie nakoľko poistka je len vtedy dobrá ak sa niečo stane. A ak sa stane tak máte aspoň nejakú pomoc. A ak sa nestane budete platiť niekoľko rokov poistné. Ja nenechávam nič na náhodu. V rodine sme všetci športovci a do 18ich rokov platiť úrazové poistenie sa oplatí určite... To vám zaručujem. Sporenie sa vôbec neoplatí..

Tak len tak toto sú moje skúsenosti.

hortenziaj
21. nov 2023

@h233 kríticke choroby alebo úrazy s trvalými následkami sa oplatia, o tom nie je reč, ale take ze zlomená noha alebo site niečo to sú zbytočné vyhodené peniaze.

jarmilaj
8. jan 2024

@martinatom1 pointa je, že ak sa ti stane úraz, peniaze, ktoré dostaneš ti pomôžu zmierniť finančné následky(PN, trvalé následky, vážna nehoda- helikoptéra, rehabilitácie, bionická končatina, alebo nedajbože prevoz mŕtveho zo zahraničia, pohreb. Môj syn dostal za zlomenú ruku 300€, a poistku platím ďalej, po uplynutí dostane našetrenú sumu. Poistku treba mať, a treba ju vybrať s rozumom.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
8. jan 2024

@sweet20 to ale nie je vec úrazovej poistky

Strana
z2