Mali ste už vyplatenú karanténnu PN za december?
Je treba vypísať online žiadosť o karanténe PN, tlačivo na stránke sociálnej poisťovne
Ja som realista, v januari ani necakam... Bolo by to sice mile prekvapenie, ale pri tom mnozstve podla mna nerealne...
Chcela by som sa spytat, ci vam prislo zo socialnej poistovne aj nejake vyrozumenie, ze eviduju vasu ziadost. Online tlacivo som vypisala 4.12.a odvtedy nic.
@butterfly333 nie, nema. Ale ani sme necakali, ze by to v decembri posielali. Snad teraz v januari.
Vacsinou chodi mesiac pozadu.aj mne chodi pnka po20tom. Prvykrat mi prisla po mesiaci a pol
@butterfly333 za december poslu mozno tento mesiac, chodi okolo 15. a modry sek az 18.
@butterfly333 ono asi aj od pobocky zalezi, mne PN dnes prisla, manzelovi este nie (ja som bola 4.12.-13.12., on 4.12.-18.12.), patrime vsak pod rozne pobocky podla zamestnavatela.
Ahojte, ako ste dali vedieť zamestnavatelovi ze ste na pandemickej pnke? Pretože môj vyžaduje nejaké potvrdenie ktore dni som bola pn pre personálne aby to mali aj oni... Pritom toto posielala doktorka do socialky

Ešte nie.