Mám možnosť žiť len z pasívneho príjmu
Ahojte, posledné mesiace mám veľmi dobrý pasívny príjem a zvažujem podať výpoveď v klasickej práci. Znamená to pre mňa, že sa budem venovať mužovi a dieťaťu, starať sa o dom a samozrejme prinášať peniaze do rodinného rozpočtu. Bojím sa však, že sa doma zbláznim. Išli by ste do toho?
Ja hej. Pre 5 rokmi by som ti povedala, ze nie. Ale robim uz skoro 30 rokov, zaplatila som tomuto stutu nemale dane a fest ma to uz nebavi
Asi by som sa rozhodovala hlavne podľa svojej povahy a svojej predstavy ako čas reálne využijem. Ono ľahko sa píše ženám extrovertkám, že jasné, cestovala by som, chodila do fitka...Ak ale ty si introvert a prvé, čo ťa napadlo je, že sa doma zblázniš, by som do toho nešla a už len kvôli tomu sociálnemu kontaktu v práci by som z nej neodišla. Prípadne si hľadala niečo iné, ale nech ti nehrozí, že sa zabetónuješ doma.
Ďakujem za nazory 🙂
Ja sice nemam este pasivny prijem, ale od 23 chodim pravidelne po 3 rokoch na 1-2 rocny oddych pred zmenou prace. Momentalne som 3 roky doma, ale to som sa ucila programovat, aby som mala pasivny prijem a mohla pracovat a cestovat. Je to super. Ja som okrem ucenia sama prerobila cast domu a zahrady, sportujem, zdokonalujem sa v konickoch, cestujem, meditujem. A realne aj tak nic nestiham. 😁Priprav sa ale na neskutocny tlak a zavist od okolia.