icon

Mám možnosť žiť len z pasívneho príjmu

7. júl 2023

Ahojte, posledné mesiace mám veľmi dobrý pasívny príjem a zvažujem podať výpoveď v klasickej práci. Znamená to pre mňa, že sa budem venovať mužovi a dieťaťu, starať sa o dom a samozrejme prinášať peniaze do rodinného rozpočtu. Bojím sa však, že sa doma zbláznim. Išli by ste do toho?

Strana
z4
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
suzitok
Autor odpoveď zmazal
oli18
7. júl 2023

@suzitok ved on mal zisk od teba. A ty si mu davala este cast zo svojho zisku? Ako napad je to dobre.

suzitok
Autor odpoveď zmazal
oli18
7. júl 2023

@suzitok pochopila som, dobry napad.

charaka
7. júl 2023

@nafka0483 Super nazor.

mircalla
7. júl 2023

Ja hej. Pre 5 rokmi by som ti povedala, ze nie. Ale robim uz skoro 30 rokov, zaplatila som tomuto stutu nemale dane a fest ma to uz nebavi

kristiii
7. júl 2023

Asi by som sa rozhodovala hlavne podľa svojej povahy a svojej predstavy ako čas reálne využijem. Ono ľahko sa píše ženám extrovertkám, že jasné, cestovala by som, chodila do fitka...Ak ale ty si introvert a prvé, čo ťa napadlo je, že sa doma zblázniš, by som do toho nešla a už len kvôli tomu sociálnemu kontaktu v práci by som z nej neodišla. Prípadne si hľadala niečo iné, ale nech ti nehrozí, že sa zabetónuješ doma.

autor
8. júl 2023

Ďakujem za nazory 🙂

domkastromka
10. júl 2023

Ja sice nemam este pasivny prijem, ale od 23 chodim pravidelne po 3 rokoch na 1-2 rocny oddych pred zmenou prace. Momentalne som 3 roky doma, ale to som sa ucila programovat, aby som mala pasivny prijem a mohla pracovat a cestovat. Je to super. Ja som okrem ucenia sama prerobila cast domu a zahrady, sportujem, zdokonalujem sa v konickoch, cestujem, meditujem. A realne aj tak nic nestiham. 😁Priprav sa ale na neskutocny tlak a zavist od okolia.

Strana
z4