Mám nárok na daňový bonus?
Dobrý deň mám nárok na bonus mám dve detí majú 3 roky ďakujem

@amonet no ja som bola do teraz na materskej teraz beriem len rodičak a vyššie foto čo som odfotila mám príjem pracujem na 4 hodiny
máš malý príjem.
DB bude vo výške 62.25e z príjmu plus 43.82 preplatok na dani.
Chcem len vedieť či si to mám ísť teda uplatniť alebo nie lebo vôbec sa v tom nevyznám
Dostaneš DB tých 62,25 Eur, lepšie ako nič
Nie si vydatá? otec detí s vami nežije v spoločnej domácnosti?
@patka06 nie som sama 🙂
Môžete mi poradiť čo potrebujem keď to pôjdem podať na daňové
toto uz teraz dava zamestnavatel? ci odkial to mas
@suve99 tak mám ísť kam s tým na daňové?
@balerina2025 áno
aha a to nema davat az vo Februari?
Ako som písala, ak si mala jediný príjem okrem RP z tejto dohody stačí, ak požiadaš posledného zamestnávateľa o RZD do 17.2.2025 ... Ak to nestihneš, môžeš si podať sama DP a vrátia Ti vlastne uhradené preddavky na daň..
@balerina2025 ak sú spracované výplaty za mesiac december 2024, môže toto potvrdenie už zamestnávateľ vystaviť...takisto ho napr. vystaví aj v priebehu roka, ak skončí TPP, alebo dohoda...
@suve99 aha ale to vystavuju pre tych co si robia DP sami ze? lebo potom je daco, co treba do 15.2 ziadat, aby za mna RZD urobil zamestnavatel ze?
@suve99 ja by som ziadala zamestnavatela o tento papier aj tak, aby mi spravil RZD ze?
Autorka vypíšeš si podľa potvrdenia DP typ A, dáš ako prílohu kópiu potvrdenia a kópie rodných listov deti a do 10.5. Ti. A účet príde cca 100e
Dobry den chcem sa spytat priatelovi priesiel papier ze ma stopnuty danovy bonus na deti co to moze znamenat moze byt ze nedostaneme peniazky
Dobry den chcem sa spytat priatelovi priesiel papier ze ma stopnuty danovy bonus na deti co to moze znamenat moze byt ze nedostaneme peniazky
@denisaaaaa666 ziadal on?
@denisaaaaa666 musí tam byť napísané odôvodnenie.

narok na daňovy bonus na deti zavisi aj od toho či mas prijem a aky vysoky