Mám nárok na platenú PN pri DNP?
ahojte
som na urade prace a platim si DNP, a teda caka ma operacia
chcem sa opytat, mam narok na platenu PN ci nie?
niekde som citala ze mozem ist na platenu PN ale to len do roka od ukoncenia prace.
kto mi to vysvetli
dakujem
Kedy ti skončil PP a ako dlho si pracovala? ... Kedy začalo dnp?
@zalka rok som pracovala. skoncil k 30.4 a dnp som od 1.6
máš nárok na platenú PN bude rátaná z min. VZ 715e
máš nárok na platenú PN bude rátaná z min. VZ 715e
@zalka dakujem, a pocas pnky si musim hradit cele to dnp stale ze? neviem kolko budem na pn
počas PN odvody DNP neplatíš ...
počas PN odvody DNP neplatíš ...
@zalka vdaka nevedela som. po skonceni pn sa mozem odhlasit , nerobia z toho problem ze? lebo verim ze potom uz nastupim do prace
ano po PN sa môžeš odhlásiť z DNP, nebude problém
@zalka moc si mi pomohla dakujem
@zalka este sa spytam , ze pocas pn mozem byt stale evidovana na urade ze?
Samozrejme, len na UP daj potvrdenie od lekára, že si PN,
Na Pn musíš ísť 7 dní po skončení pp,vtedy si v ochrannej lehote.Myslíš že ak pn prerušíš môžeš ísť počas roka znovu na pn? A bude ti hradená? Nárok na pn máš 52 týždnov a zaratávajú sa tam aj dni pn počas zamestnania ak si bola pn.O to sa to kráti.
Na Pn musíš ísť 7 dní po skončení pp,vtedy si v ochrannej lehote.Myslíš že ak pn prerušíš môžeš ísť počas roka znovu na pn? A bude ti hradená? Nárok na pn máš 52 týždnov a zaratávajú sa tam aj dni pn počas zamestnania ak si bola pn.O to sa to kráti.
@kimberley123 Zalka tvrdi ze mozem
@zalka ako to je prosim
kimberley123 napísala veci a údaje absolútne s tebou nesúvisiace.
Aj som sa divila prečo komentuje niečo na co si sa nepýtala.
kimberley123 napísala veci a údaje absolútne s tebou nesúvisiace.
Aj som sa divila prečo komentuje niečo na co si sa nepýtala.
@zalka lebo to je na MK bezne, odpovedat mudro na nieco co sa nikto nepyta...😀
Ale preco sa jej bude pocitat z minimalneho vymeriavacieho? Nepocita sa to ako priemer za posledne 2 roky pred nastupom a teda ma na to vplyv aj jej predosla praca?
Este, na urade byt moze, ale davka v nezamestnanosti nie je pocas PN vyplacana, ze?
@zalka lebo to je na MK bezne, odpovedat mudro na nieco co sa nikto nepyta...😀
Ale preco sa jej bude pocitat z minimalneho vymeriavacieho? Nepocita sa to ako priemer za posledne 2 roky pred nastupom a teda ma na to vplyv aj jej predosla praca?
Este, na urade byt moze, ale davka v nezamestnanosti nie je pocas PN vyplacana, ze?
@mimicka2013 dnp je iné poistenie ako zamestnanie tak preto sa bude z minima rátať... Lebo nemá napr pri dnp splnenú podmienku 26t nepretržitého poistenia.
Áno dávka TJ podpora je počas PN pozastavená.
@mimicka2013 dnp je iné poistenie ako zamestnanie tak preto sa bude z minima rátať... Lebo nemá napr pri dnp splnenú podmienku 26t nepretržitého poistenia.
Áno dávka TJ podpora je počas PN pozastavená.
@zalka aha to som nevedela, takze podporu by doplatia po ukonceni PN?
Áno nemôžeš mať aj podporu aj PN...
pani zalka a pani mimicka hlboko sa ospravedlnujem.Ty si odbornicka tak rad.Ja som nepochopila dnp potom mi to doslo.Vrucne sa ospravedlnujem.Moze ist kludne na pn do roka ked si plati dnp.Ale ona chce aj podporu aj byt na pn.To uz hej
pani zalka a pani mimicka hlboko sa ospravedlnujem.Ty si odbornicka tak rad.Ja som nepochopila dnp potom mi to doslo.Vrucne sa ospravedlnujem.Moze ist kludne na pn do roka ked si plati dnp.Ale ona chce aj podporu aj byt na pn.To uz hej
@kimberley123 jasne aj ja to uz chapem.
@kimberley123 mne sa ospravedlňovať nemusíš, akurát si v autorke vyvolala pochybnosti svojim komentárom, kt. sa jej netýkal. Info neboli zle ale nevhodne pre tento prípad.
@kimberley123 mne sa ospravedlňovať nemusíš, akurát si v autorke vyvolala pochybnosti svojim komentárom, kt. sa jej netýkal. Info neboli zle ale nevhodne pre tento prípad.
@zalka ❤️
@zalka a teda rok clovek moze byt pn z prace a rok pn z DNP?
akoze urcite nebudem rok, toto ma len zaujima.
Teoreticky áno.

Kedy ti skončil PP a ako dlho si pracovala? ... Kedy začalo dnp?