Mám nedoplatok na elektrine a potrebujem pôžičku
Ahojte, už som zúfala a dolieha to už aj na moje deti ☹ Minulého roku nám prišiel nedoplatok na elektrine 1200 EUR tým pádom nám zvyšli mesačne zálohove platby na 150 EUR. 1200 EUR som nevedela uradiť v hotovosti tak sme išli vybaviť splatkovy kalendár . Aby nám schváli splatkovy kalendár tak som musela zaplatiť prvú splátku na mieste . Stým mi pomohla staršia dcéra ktorá už snami nebýva lebo ja som nemala na koľko som slobodná mamička na MD. Menšia splátka sa nedala nastaviť .Do predu som vedela že to nebudem zvládať lebo náš mesačný prijem je 430 EUR stoho mam 100 EUR splátku na pôžičku .Pôžičku som vybrala ešte keď som bola zamestnaná aby som vyplatila dlh na najme . 70 EUR ma stoji internát 16 ročnej dcéry na koľko bývame vo Veľkých Slemenciach tak inú variantu sme nemali . Keby dcéra dochádzala do Michaloviec ušetrili by sme 10 EUR ale cesta by ju vyšla cca 4 hod denne spolu tam a naspäť lebo je to s prestupom vo Veľkých Kapušanoch . Do Kapušian neišla preto lebo sa tam rozprava prevažne maďarsky. 150 EUR som platila zálohove platby za elektrinu.20 EUR ma stoji cestovne 13 ročnej dcéry.12 eur ma stoji internet ktorý som vzala pre dcéry aby im to uľahčilo štúdium.Spolu moje náklady boli 352 EUR a pri&jem 430 EUR a 78 EUR mi ostalo na stravu pre 5 členu rodinu . Žije sa ťažko !! Najhoršie na to je že nemám nikoho kto by mi pomohol . V dedine v potravinách nám dajú na dlh a to je obrovská pomoc inak neviem ako by to bolo . Bez elektriky sme už 4 mesiace je to strašne !!! Ja plačem deti mi plaču ☹ . Potrebujem pomoc radu . Potrebujem si požičal 1000 EUR na vyplatenie elektriny !!! Bola by som schopná splácať po 50 až 70 EUR mesačne . Zbytok do 150 EUR to je cca 80 by som dávala na zálohove platby a šetrila by som elektrikou maximálne len na ten základ . Lebo keď nezaplatím do polroka zoberú nám hodinu a za pripojenie elektriky budeme platiť plus cca 700 EUR a to už neviem jak by som splatila keď už teraz som zúfala ☹ . Banka mi pôžičku nedá ne-bankovky tam je nehorázny úrok . Potrebovala by som najskôr pomoc od súkromnej osoby ktorá je na tom lepšie a keby mi dal taký úrok aspoň ako v banke že by sme spísali zmluvu . Neviete o niekom ???
@joannas Asi taký, že to do IP správy písať chce - jednoducho to považuje za súkromné iba medzi tebou a ňou a za druhé, ak som správne pochopila, tak si jej ponúkla bezúročnú pôžičku - a to je už téma skutočne len pre vás dve, ostatných do toho nič. Najmä, ak si si prečítala všetky komentáre k tejto diskusii, kde niektoré nemohli predýchať ani len to, že má internet, tablet, či dokonca 4 deti s veľkým vekovým rozdielom 😉 - to sú veci, do ktorých nikoho nič nie je.
@denkaajejdeti ano do toho nikoho nič nieje ale nieje to take že to tajiť treba,,,,ja sa nemusim shovavať ked chcem niekomu požičiať a tak isto ani ona nema čo skrivať kedže je to jej vec ked potrebuje požičiať
@joannas Ako vidíš, doteraz sem neprispela od tvojej ponuky, takže asi má dôvod prečo to chce riešiť cez IP.
@denkaajejdeti tak to už je jej vec či prispeje či nie,,,ja som sa ponukla že jej pomožem ale ja sa nevnucujem nikomu
@joannas Veď o tom hovorím - že to je každého rozhodnutie, či bude niektoré správy písať do IP alebo verejne pre všetkých. Ak by to chcela riešiť s tebou cez IP, tak by som to pokladala za úplne normálne, či dokonca lepšie v jej prospech, pretože tam už nie je veľmi čo riešiť verejne - podrobnosti zmluvy o bezúročnej pôžičke sú skutočne súkromnou vecou a ak niekto @ivetaa72 verejne vyzýva, aby nepísala do IP ale na fórum pre všetkých, tak je to prinajmenšom pre mňa nezvyčajné.
Ak jej chceš skutočne pomôcť, tak na to nepotrebuješ x sledujúcich mamičiek v tejto diskusii......
@ivetaa72 Dostala si tu od dievčat dobré rady, ja by som ešte prispela dvomi:
- ak máš, uveď si sem číslo svojho účtu - možno sa nájdu ľudia, ktorí nežistne pomôžu, aj keď len zopár eur, človek nikdy nevie
- ak zarobíš v roku 2014 viac ako 2112 EUR za celý rok budeš mať nárok na daňový bonus, čo by tiež pomohlo. Vyplatia Ti ho aj spätne na daňovom, alebo zamestnávateľ. Podmienkou je zarobená suma, aj keď by si robila zopár mesiacov. Drž sa.
skuste este raz vyzvu ludia ludom ....
a potom tu dajte link
https://www.ludialudom.sk/prijemca/profilfo?id=870
A preboha len nie nebankova...to už je rovno katastrofa. Pri predstave čo sa platí bankám na úrokoch je nebankovka hotová pohroma.... 😔 😔 😔
@mariuska1503 nie spolu 133 a le na kazde 133 eur
@laskamoja123 zakladateľka v úvode témy písala, že to je výživné na všetky deti, tak neviem.
@atinkaa presne, ked neviem pomôcť, poradiť a povzbudiť, tak aspoň nebudem odsudzovať a mudrovať..... niektoré rýpete do nej statočne ani jedna z nás nechodí v jej topánkach a ani jedna z nas nevie ako v živote moze spadnúť na ústa..... nemám pocit, ze by tu od nas žobrala peniaze, no s snaží sa situáciu riešiť.....by som chcela vidieť tie najväčšie hrdinky tu na jej mieste, hlavne tie co majú za životný problém interpukcie ...takze ma toho aj bez vašich ustipacnych a priblblych poznámok dosť .......neviem ani ja poradiť, len držať silno palce aby sa z tej šlamastiky vyhrábala a poďakovať každej z vás, ktorá jej vie poradiť .....
Ponúkame súkromný , komerčné to osobné pôžičky s veľmi minimálne ročnej úrokovej sadzby tak Nízke, ako 2,7 % do 1 roka do 50 rokov splácania trvania do ktorejkoľvek časti sveta . Naše pôžičky sú dobre poistení pre maximálnu bezpečnosť je našou prioritou . Každá zúčastnená Ľudia nás môžu kontaktovať e - mailom na adrese : jamesmooreloanfirm@gmail.com
preddavok za elektriku cca 150eur je reálna, ak máš 5xTV, 2x práčku, 1x sušičku, 2infrakontektory, 1myčku, 11 izieb kde sa svieti, tri noteboky a denno denne sa kúpete 8, aby sa ohriala voda... ináč je to nereálne ...... takže ak nemáš toto všetko, tak máš čierneho odberateľa, alebo v lepšom prípade pokazené hodiny, čo sa ťažko dokazuje
....a presne, toľko detí musí mať aj otcov, tam treba hladať, vedeli narobiť, tak nech platia
a najmenšie deti treba šupnúť hneď do škôlky a hlavne ísť makať, nie plakať, takže Ti držím palce, aby to bolo čím skôr 😉
Asi sa tazsie najde niekto na pozicanie skus napisat sem c. uctu mozno ti niekto prispeje malou ciastkou a keby ich bolo viac pomozu ti.
Ako to dopadlo??

@denkaajejdeti aky dvovod???????