icon

Manžel má OČR na syna, kým ja budem v nemocnici

lucka273
22. jún 2020

Prosím vás, mám nastúpiť do nemocnice, manžel pracuje mimo domu a lekárka mi pre neho vypísala OČR na dieťa (školopovinné) s tým že ja sa nemôžem starať o ňu keďže budem v nemocnici tak manžel zostane kvôli nemu doma. No a moja otázka znie: môže ísť dieťa do školy? Alebo musí zostať doma kedze je to ocr ? Alebo môže normálne ísť do školy a manžel samozrejme zavezie do školy aj vezme a poobede bude s ňou? Ďakujem za každú odpoveď

veronikaszabova
22. jún 2020

@lucka273 jasne, ze do skoly nemoze ist.

lucka273
autor
22. jún 2020

@veronikaszabova ďakujem

lucka273
autor
Autor odpoveď zmazal
ukulela
22. jún 2020

no neviem, ide o to, ze dieta asi este nema 10 r a nemoze ostat samo doma, ked je mama v nemocnici, dieta nie je chore ....preco nemoze ist do skoly? na OCRasi nie je vymysleny dovod ..

lucka273
autor
23. jún 2020

@ukulela presne o to ide... MM pracuje mimo domu, ja pôjdem do nemocnice a čo deti? Preto tá ocr aby MM mohol deti do školy zaniesť a starať sa on keďže ja nebudem doma... A áno nemá ešte 10r.

mondolina
23. jún 2020

OČR je podľa mňa celodenná starostlivosť, čo nie je splnené keď je dieťa v škole.

mondolina
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
23. jún 2020

@lucka273 ak chces dat deti do skoly,nech si vezme dovolenku. Ak bude na OČR, dcera do skoly nesmie.

veronikaszabova
23. jún 2020

Pozeram, ze admini zasa uradovali pri zmene nazvu 🤣

maciatkolulu
23. jún 2020

@lucka273 ved nech si vezme dovolenku, neplatené voľno, tu ti doktor vypisuje ošetrovanie člena rodiny. A mimo domu pracuje väčšina ľudí. Pri ocr sa nechodí do školy

klarissa25
23. jún 2020

Jasne ze nie..

lucka273
autor
23. jún 2020

@klarissa25
@maciatkolulu
@veronikaszabova ďakujem nebola som si istá či môže alebo nie .. myslela som si že musí ostať doma. . ďakujem za odpoveď dievčatá 😉 budem to inak riešiť 🙂 pekný deň